Semesterbostad i Isola Rossa på Sardinien

Villa Vannina

 
Villa Vannina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Vannina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola Rossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta inbjudande hus i röd granit ligger nära stranden och centrum av Isola Rossa. I närheten, ca. 50 meter från huset finner man restauranger och shoppingmöjligheter.

Villa med 4 lägenheter

Villan har tre tvårumslägenheter och en trerumslägenhet som är välmöblerade och ligger på första eller andra våningen. Lägenheterna på bottenvåningen har alla trädgårdsplats medan de på första våningen har havsutsikt från balkongen / terrassen. Här finns även duschar i trädgården samt tvättmaskin.

Läs mer om Villa Vannina

Lägenheterna på Villa Vannina

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Trots stranden och havet ligger 30 steg från villan har man inte havsutsikt från första våningen.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a våningen med trädgård)

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch. Trots stranden och havet ligger 30 steg från villan har man inte havsutsikt från första våningen.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Vannina

Läs personliga omdömen av Villa Vannina som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Vannina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa Vannina

Villa Vanja, en liten besvikelse

Lägenheten vi tilldelades, visade sig ligga 4-5 trappsteg ner, så det gav något av en "källarkänsla".
Själva lägenheten själv var rätt ok, men sängen var sliten, man gled ihop i mitten och kuddarna luktade inte så trevligt. Men mest otillfredsställande fann vi uteplatsen, som var ganska liten och helt utan utsikt. Man kändes sig lätt instängd. Beskrivningen av lägenheterna nämner en större en våning upp, som också har mycket bättre utsikt över området, så vi vände oss till kontoret för att höra om vi kunde få flytta upp dit. Det var inte möjligt, eftersom de inte rådde över de två största lägenheterna. Men lyckligtvis var mannen på kontoret snäll och hjälpsam och skaffade oss en annan lägenhet med fin utsikt över området.

Läs mer

Finn og familie fra Holstebro boede på Villa Vannina i Isola Rossa

Totalt är vi mycket nöjda med resan, lägenheten och tjänsten på det lokala kontoret.
Stranden, som ligger bara 50 meter från lägenheten, var förmodligen en av de allra bästa av de cirka 10 stränder vi provat olika platser på ön.
Dock måste man vara medveten om att lägenheten ligger i direkt anslutning till en parkering plats där många strandbesöksparkeringen . Det ger en hel del trafik hela dagen och kvällen rakt ut ur huset.
En annan sak är att en liten men mycket bullriga nöjesfält körde på torget varje kväll från 21:30 till 24: e
Eftersom det var så varm att vi var tvungna att sova med fönstren öppna, vi kunde inte fly buller.
Vi informerades att "väsen" var att varje år den sista veckan i juli och första två i augusti.
Omvänt skulle det finnas ytterligare underhållning för barnen :-)
Vi kan verkligen rekommendera Isola Rossa, men nästa gång vi kommer förmodligen att välja en lägenhet, som ligger lite mer lugn

Läs mer

Ann och Jan-eric från Stockholm i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 31. maj till den 9. juni 2012.

Resan har varit till full belåtenhet. Fint väder hela tiden. 22-23 grader i vattnet. Isola Rossa har blivit lite bättre se senaste åren. Det finns en supermarket mitt i stan. Tidigare var det svårt att handla kött. Dessutom är förmedlingen, La prima Immobiliare, utmärkt. Vänliga personer och bra information.

Läs mer

Lotta med familj från Uppsala i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 7. till den 14. juli 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt boende i Villa Vannina. Lägenheten var fin, personlig,välutrustad och den trevliga lilla uteplatsen mycket användbar. Närheten till stranden och den lilla staden gjorde att vi trivdes bra. För oss så passade storleken på orten och dess totala brist på diskotek. Det fanns en musikbar i närheten men den slutade spela klockan ett. Bröd och mjölkbutik fanns på ett stenkast avstånd och en hyffsat stor mataffär ca 5 minuters promenad bort.

Vi hyrde bil hela veckan och gjorde utflykter till andra stränder i närheten tex den i costa pardiso med sina häftiga klippor. Staden Santa theresa och fyrplatsen strax utanför staden är värda ett besök. Det var väldigt varmt under veckan som vi var där så nog längtade vi lite efter ett luftkonditionerat sovrum.

Läs mer

Jan-Eric och fru från Stockholm i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 3. till den 12. juni 2010.

Vi är mycket nöjda med tiden i Isola Rossa. Boendet var mycket bra och det till ett hyfsat pris. Modernt inrett och bra med utrymmen. Fin service från den lokala representanten.
Stränderna är många och solen lyste för jämnan. Därför var det skönt att komma hem framåt kvällen och upptäcka att huset var svalt. Flertalet middagar intogs i lilla trädgården.
Sammanfattning: Vi åkte i början av juni. Det var relativt få turister, vilket innebar att krogarna låg rätt öde. Fina dagar med ständig sol. Lungna kvällar. Antar att det ser helt annorlunda ut i juli och augusti. Men då till helt andra priser.

Läs mer

Bedömning av Villa Vannina

Vi upplevde stället mycket trevligt, dock saknade vi bra sittplatser inomhus.
Sängarna kunde varit bättre.
Stranden är härligt nära - och verkligen fin!

Läs mer
 
search map