Omdömen från Villa Serreri

 
Villa Serreri är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Serreri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola Rossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Serreri

Läs personliga omdömen av Villa Serreri som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Serreri. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jonny med familj från Svalöv i Sverige bodde på Villa Serreri i Isola Rossa från den 30. juli till den 6. augusti 2008.

Staden var en liten trevlig pittoresk by med några få restauranger. Det fanns två små affärer för köp av vatten, ost och salami mm. Vi ville några dagar laga egen mat, då fick vi köra till en lite närliggande by, Badesi, för att handla mat. Jättefin stor butik, helt okej för oss som hade hyrbil.
Stranden och havet var helt underbart, vit grovkornig sand och klart turkosblått hav - våra två barn, 4 och 7 år älskade det!

När det gäller boendet kan vi säga att det positiva var läget till stranden och rena lakan/handdukar resten var fruktansvärt.

Det stank urin i badrummet innan vi började använda det. I köksdelen/allmänna delen var det en frän lukt av mögel från skåpen, den lukten trycktes ut i hela lägenheten när man var tvungen att ta tallrikar ur skåpet eller sätta på gasen till spisen. Öppna elkontakter och andra oisolerade elledningar bla i badrummet.

Vi har rest till Italien i 15 år, alltid på egen hand, inte med charter.
Standarden brukar variera men detta är i särklass det sämsta, detta var vår första gång till Sardinien.
Vårt tips till In-Italia är att de bör se över sina kriterier för detta boende.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Lena och familj från Johanneshov i Sverige bodde på Villa Serreri i Isola Rossa från den 1. till den 15. juli 2008.

Isola rossa var en trevlig liten stad vackert läge vid havet. Många bra resturanger och trevligt bemötande. Resan dit med bil är en upplevelse bara det. Inget för åksjuka barn. Boendet var bra, problem att hitta agenten vid ankomst. Firman hade bytt namn. Jag har anmärkaningar på boendet. Flera av möblerna var trasiga. Dukarna lite väl trasiga och gardinerna undrar jag om det blivit tvättade de senaste 10 åren. Små saker men som skulle göra stor skillnad för upplevelsen, annars var lägenheten fin med kakel och italiensk lite rustik stil. Vi hade en lägenhet på bottenvåningen i hörnet vilket var bra för oss. Man bor nära sina grannar, inget för den som vill vara ifred. Läget på huset är toppen, nära stranden och nära staden.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Björn med familj från TORSLANDA i Sverige bodde på Villa Serreri i Isola Rossa från den 20. till den 25. juni 2008. Sedan fortsatte turen till Appartamenti Le Ginestre i Costa Rei.

Resan gick alldeles utmärkt. Sardinien var en fantastiskt fin ö med oerhört varierad natur att ta del av. Vårt boende i Isola Rossa var en höjdare. Vi fick uppgraderat vår lägenhet till en större så att alla fick ordentligt med plats. Två separata sovrum med dubbelsängar och extrasängar gjorde att tonårstjejerna vi hade med oss blev jättenöjda. Köket var fint och den stora matsalen/allrummet var ordentligt tilltaget. Lillkillen roade sig med att "laga mat" med kastruller och annat i den öppna eldstaden. Verandan vi hade var otroligt skön och läget ska vi inte tala om... Havsutsikt från fönstret i ena sovrummet och från kök och balkong. Det var otroligt fint. Trädgården var intressant med växter och små sittgrupper i sten. Vi fick till o med användning för grillen en kväll.
Även om vi uppskattade den spartanska inredningen så kan jag tycka att jag saknade potatisskalare och en vasskniv. Förvisso funkade det bra att skära med matknivarna men det tog ett tag innan vi kom på detta. En någorlunda förteckning över hur spisens gasplattor funkade och vilket gasvred som var till xx platta hade också varit bra. Istråg till att göra isbitar hade också varit bra om det hade funnits. Annars var allt ok.
Stranden var underbar och affärerna funkade bra i området. LD market som låg en bit utanför Isola Rossa var väl den affär som hade lite större utbud.

Vidare ner till Costa Rei och boendet uppe på bergssluttningen... Det var oerhört svårt att hitta dit och vi var lite senavid ankomsten så vi ringde till den kontaktperson vi fått information om på bokningsbekräftelsen. En kille kom och mötte upp oss och visade vägen. Väl "hemma" så kunde vi konstatera att det var väldigt annorlunda mot det ställe vi just lämnat bakom oss. Oerhört mycket möbler och plotter på väggarna. Tavlor, gardiner och allsköns prylar i en salig blandning så vi fick sannerligen ställa om vårt "mood". Helt plötsligt hade vi TV - på tyska. Vi bäddade sängarna och gick och la oss för natten. Det var oerhört varmt och luften stod stilla. Myror som kröp i sängarna och en kyl som brummade som en brunbjörn. Efter någon dag fick vi hyrt en fläkt av "förmedlarna" nere i stan. Det underlättade något, men vi fick sova med öppna fönster och dörrar för att kunna andas överhuvudtaget. Det kändes väldigt osäkert i riskhänseende. Våra tonårstjejer var helt förstörda över alla myror som kröp i deras rum och inte minst i sängarna. Frukostkaffet första morgonen fick utebli för det var en gasläcka i den stora tuben utanför, så vi fick åka ner till kontoret och be de fixa detta. Det var också återkommande problem med vattnet. Gubbarna i området höll på hela tiden att komma och informera om att "nu stänger vi vattnet igen". F ö var det en betagande utsikt från lägenheten och balkongen. Hela havsbukten bredde ut sig framför oss och det var hela tiden något fint att titta på. Vissa kvällar besökte vi marknadsplatsen nere i "stan" där lokala producenter sålde sina alster. Allt från smycken till mat och vin. Jättetrevligt. Costa Rei var en väldigt isolerad plats. Inget direkt att åka till eller se i närområdet så man fick hålla tillgodo med det som bjöds i den lilla byn. Det kändes att det var en "resort" mer än en sardinsk by men det var som det var.

På det hela sammantaget så var det toppen att bo både i norr och i söder för att få lite variation under vår vistelse. Folk var vänliga och tillmötesgående hela tiden. Något som förvånade oss var att det var så dyrt både i Rom men även på Sardinien. Man lever väl kvar i tron om att det är billigt att leva utomlands som turist när man åker på semester.

Vårt betyg till In-Italia blir 5 av 5. Det har funkat bra och vi har fått bra information på bokningsbekräftelserna som vi har kunnat använda oss av på plats. Trevlig site på webben som vi med största sannolikhet kommer att besöka igen när det blir dax för en italienvistelse. Vi rekommenderar den gärna till våra vänner.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Curt och fru från Luleå i Sverige bodde på Villa Serreri i Isola Rossa från den 25. till den 31. juli 2007.

Isola Rossa var lagom stort med några restauranger och affärer. Stranden låg bara 2 minuter från lägenheten och lika långt var det till affären. Nattlivet såg vi inte mycket av och hörde heller inget hålligång. Det verkade på hela taget vara mest familjer som semestrade där. Mestadels italienare om tyvärr är mycket fåordiga på annat språk än sitt eget, ev lite franska kunde gå hem.

Vi trivdes mycket bra på övervåningen i Villa Serreri. Allt om vi förväntade oss. Att duscha över toan var en ny erfarenhet, men golvet torkade mycket snabbt så det var aldrig ett problem.

Tändstickor eller lång gaständare till gasspisen behövs. Kaffekopparna var minimala moccakoppar.

För oss var det en perfekt semester. Vi hade hyrbil och kikade runt i bergen och på andra stränder. Bästa stranden var den i Isola Rossa sen eftermiddag.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2004
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2003
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2001
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Terrazza Nonna

Isola Rossa, Sardinien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map