Semesterbostad i Isola Rossa på Sardinien

Villa Serreri

 
Villa Serreri är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Serreri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola Rossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta två våningshus ligger bara 50 meter från stranden och nära centrum där man finner shoppingmöjligheter, matställen (tre restauranger och en pizzeria) samt cafeér och glassbarer.

Det finns totalt 4 lägenheter, alla välmöblerade och målade i avslappnade pastelfärger. Enda nackdelen är att duscharna är endast med drapperi (ingen kabin). Alla gästerna kan använda husets trädgård (utmärkt för grillning) och svalkande duschar ifall det skulle bli för varmt.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (2:a våningen)
- Denna lägenhet ligger på första våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst till barn) och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten delar balkong / veranda med den trerumslägenhet som ligger bredvid.

Läs mer om Villa Serreri

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a våningen)
- Dessa två lägenheter består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Båda lägenheterna har en egen terrass strax utanför ingången.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (2:a våningen)
- Denna lägenhet ligger på första våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök, två sovrum med två sovplatser i varje rum (dubbelsäng i det ena och två enkelsängar i det andra) samt badrum. Lägenheten delar balkong / veranda med den tvårumslägenhet som ligger bredvid.

Dölj texten
 
 
search map