Omdömen från Terrazza Nonna

 
Terrazza Nonna är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Nonna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola Rossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Nonna

Läs personliga omdömen av Terrazza Nonna som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Nonna. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bengt med sällskap från Torslanda i Sverige bodde på Terrazza Nonna i Isola Rossa från den 25. juni till den 2. juli 2011.

Det var fantastiskt. Ett mycket välvilligt och gott bemötande från de lokala representanterna. Högsta betyg Er insats får högsta betyg. Inte minst pga min fadäs att inte meddela två veckor innan att ankomsttiden var senare än nitton. Ni grejade det tillsammans med den lokala representanten. Fantastiskt.
I familjen har vi utnyttjat er organisation tidigare och alltid varit mycket nöjda. Issola Rossa var en fin liten by. Vi var inte där hela tiden Vi gjorde utflykter på rekomendation från er. Vi är mycket nöjda med allt. Boendet var bra. Det var trafik utanför men det var vi medvetna om för ni hadfe informerat om det så vi visste om det. Också bra Kort sagt Vi är mycket nöjda!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 7 Vuxna
Namn
Britt & Pentti från Kivik i Sverige bodde på Terrazza Nonna i Isola Rossa från den 28. mars till den 4. april 2011.

Om Isola Rossa i Sardinien, norra delen, kan jag berätta lite. Vi åkte dit innan säsongen började, 28/3-4/4 2011. Vi trodde first att hitta var svårt men ack det var inte omöjligt uppdrag. Eftersom vi landade i Olbia, andra sidan ön så hade vi i förväg bokat en hyrbil. Där kommer vi allra first att ha hyrbil i Sardinien och att köra där. För det första det verkar som där existerar inga trafikregler.Vi såg visserligen hastighets begränsningar både 30 och 50 kilometer i timmen men efter det slutade tydligen alla hastighets begränsningar att upphöra.Vi hade hyrd en liten Fiat 500, alldeles ny och tuff bil. Sedan var det roliga över när vi började resan till Isola Rossa. För det första jag vet inte om folket där ser att,aha,där kör en turist med en hyrbil. Då vill man köra om och parkera bakom vår bil direkt ca,20 cm efter oss. Sedan gör man omkörning så där 110 kilometers hastighet. Vägarna är smala och som serpentiner. Men trotts detta kom välbehållna till Isola Rossa. Väl framme träffade vi ett ung par med en litet barn. Otroligt trevliga människor. Hon var från Tjeckien och han var en lokal kille. Eftersom vi har varit Tjeckien några gånger så fastnade vi lite om ämnet. Jag måste bara hastigast nämna att jag har kört bil överallt i världen eftersom vi alltid har hyrbil och vi har besökt 60-tals olika länder. Det om detta. När allt praktiska var överstökat så fick vi faktist välja mellan två olika lägenheter. Vi valde den som var nyare. Vi hade vacker havsutsikt, två balkonger, två sovrum, kök med matsal, dusch och toalett. Ända sak som var så där lite besvärlig var att duscha. Duschen var nämligen bara ca, 70x70 och är man välbyggd så glöm det att duscha. Jag är normal byggd 90 kilos kolos och fick plats där precis men inte mer. Men nu om Platsen.

Naturen där runt Isola Rossa är magnifik. Blommor över allt,kryddväxter som Basilika, Mejram växer vild samt nogån sorts lökväxt som folket gick att blockade på morgarna. Vi fick aldrig veta vad löken heter men liknar mycket den Ramslök som vi har här i Skåne och växer också vilt. Isola Rossa fanns en liten lokal botig som mann kan handla dom nödvändigaste saker. Sedan fanns det en större supermarket (med Svenska mått mätt en liten bybutik)som hade dom flesta saker mann behöver för hushållet. Men kom i håg dom har siesta mellan 13.00 till 16.30. Allt är i stort sätt stängd då. Supermarket ligger byn Badari och är ca,6-7 kilometers körning.

Glömde nämna att hyrbil är nästan ett måste. Sedan hade dom marknad varje lördag staden (igen med Svenska mått mätt en liten by men i detta fallet stad)Calangianus ca 40 minuters bilväg. En liten väldig vacker stad Santa Teresa är ett måste. Vilken utsikt mann har från staden ut till Korsika. Ju,när man ändå är i Santa Teresa så hoppa i färjan och ta en dags utflykt till Korsika kostar så där 20 Euro per näsa. Liten besvikelse för oss var staden Sasari. Lite större stad men ack så färglös och tråkig.Men kan bero på att vi var där före säsongen. Men som alla vet smaken är olika. Men som helhet är Sardinien absolut värt ett besök eller två. Nästa gång tar vi södra delen och Gagliari,och är mann intreserat av fotboll så spelar Cagliari serie A i Italien så passa på. Det var allt gått folk trevlig resa och håll koll på trafiken när ni är i Sardinien men efter ett par dagar är mann med den lokala trafiken. Jo en sak till, glöm inte att besöka den elefantklippan se bilden här.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kersti med familj från Bromma i Sverige bodde på Terrazza Nonna i Isola Rossa från den 3. till den 7. juli 2010.

Både staden, eller snarare byn, var trevlig även om utbudet av restauranger och andra nöjen, förutom vacker strand och sköna bad, är begränsat. d (Ett tips är dock att gå ner på stranden tidigt på morgonen och boka plats (!), alltså lägga ut handdukarna. Framåt tio blir det rätt fullt och då hamnar man lätt längre bort från själva byn och där det är rätt stenigt.)

Lägenheten med havsutsikt både praktisk och mycket fräsch. Trafiken och andra ljud utanför sent på kvällen och tidigt på morgonen var dock störande, speciellt eftersom man är tvungen att sova med öppna balkongdörrar mpga värmen. (I beskrivningen av lägenheten finns dock detta beskrivet – mycket hedervärt av arrangören!)
Allt praktiskt, som att få boka genom in-italia och få nycklar av det lokala ombudet på plats, har fungerat utmärkt. Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Isola Rossa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Lennart och sällskap från Karlstad i Sverige bodde på Terrazza Nonna i Isola Rossa från den 7. till den 12. juni 2008.

Vi kan bara konstatera att allt har gått enligt planerna. Den enda incidenten var att lägenhetsförmedlaren i Isola Raossa hade tappat bort nycklarna till vår lägenhet.
Han ordnade dock med en annan tillfällig lägenhet innan hanm hittade nycklarna mellan sätena i sin bil. Han var dock mycket servicevänlig och gjorde bästa möjliga av situationen. Vi tyckte att standarden på samtliga boenden var klart bättre än vad vi hade förväntat oss. Vi är dessutom nöjda med den service som ni har givit oss.
Vi bockar och tackar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Åsa och Michael från Haninge i Sverige bodde på Terrazza Nonna i Isola Rossa från den 1. till den 15. september 2007.

Vi var mycket nöjda med vår vistelse i Isola Rossa!
Lägenheten levde absolut upp till våra förväntningar.Fin o välskött, med bra läge. Trafiken utanför sovrummet kunde vara lite störande på morgnarna, men det stod ju i beskrivningen, så det är inte mycket att orda om. Köket var, för att vara uthyrningslägenhet i Italien, ovanligt bra utrustat. Ugnen fungerade tyvärr inte, men det hade man säkert kunnat få åtgärdat om man talat med dom på kontoret. Något som saknades i köket var förskärare, fanns inte en enda. Något annat som kan vara bra att ta med sig är en tändare, så att man kan använda spisen! Inte något man täker på om man inte har gas hemma...

Isola Rossa är ganska litet, men väldigt fint. Rent o fint både på stranden o gatorna. Inte så många restauranger att välja på, men med ett sånt välutrustat kök är det lika kul att laga maten själv! Tycker man att stranden i Isola Rossa är för liten eller för välbefolkad, är stranden Li Junchi väster om Isola Rossa ett tips! Oändligt lång sandstrand, där man kunde vara helt för sig själv. Där finns även några små strandbarer, med hyfsade priser o jättegullig personal.

På torsdagar är det marknad i Isola Rossa, men den var ovanligt liten. Gillar man marknader förslår vi en tur till Arzachena, där dom har en riktigt stor marknad på onsdagar, med ett rikligt utbud o med bra priser.

Vi som gillar att snorkla fann vår pärla i Portobello, öster om Isola Rossa. Helt otroliga klippformationer, små stränder, egna vikar o ett rikt djurliv i vattnet. Om man ändå åker dit få man inte missa den lilla vinbutiken som ligger granne med bensinmacken, precis där man svänger ner mot Portobello från stora vägen. Ägs av en fantastisk kvinna, Cornelia, som säljer vin från en närliggande vingård. Det kostade inte mer än 12 euro för 5 liter. O vinet var nog ett av de godaste vi drack på Sardinien. Cornelia pratar perfekt engelska, o tipsade oss om bra snorkelställen. Dessutom var hon en ängel när vi hade tappat körkortet. Hon hjälpte oss att skriva ett brev på italienska som vi kunde ta med till polisen, eftersom dom på den lokala polisstationen inte kunde ett ord engelska. Det hade nog ordnat sig på ett eller annat sätt ändå, men hennes brev gjorde allt så mycket lättare.

En liten varningsflagga för sardiska bilförare! Vi har bilat mycket i Italien o är vana med den italienska trafiken, men här tog den nog alla pris. Vägarna är oftast väldigt fina, väl underhållna o så, men mycket krokiga o smala. Att köra på mötande trafiks sida verkar vara mer regel än undantag. O fort går det!

Sammanfattningsvis kan vi inte säga att vi var annat än nöjda med vår resa, o kan absolut rekommendera både Isola Rossa o Terazza Nonna!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map