Hotell i Isola Rossa på Sardinien

Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA är så populärt är lätt att förstå och hotellet är faktiskt även en av våra egna favoriter på Sardinien. Läget är ypperligt med havet intill och med promenadavstånd ner till det lilla fiskeläget. Här finns två restauranger att välja mellan samt två barer varav den ena ligger nere vid poolområdet.

Även om alla är välkomna, stora som små, så lämpar sig detta hotell lite bättre till den vuxna publiken, eftersom detta, i vårt tycke, är ett romantiskt hotell - romantiskt för att du här kan koppla av till fullo och njuta av sol, bad och varandras sällskap.

Fin pool med saltvatten

Här finns ett stort fint poolområde (saltvatten) som är vänt ut mot havet, men det bästa av allt är de små solplatserna som finns strax intill hotellet. Utvalda platser där du har solmadrasser och träplattformar finns nämligen utplacerade mellan klippor och buskar, en del utan insyn. Föredrar du sandstrand har du en allmän sådan endast ca 200 m bort och ytterligare en ca 800 m från hotellet, La Marinedda. Det kristallklara vattnet, som Sardinien är så känd för, har du vart du än vänder blicken.

För dig som uppskattar god mat

Det finns två restauranger på hotellet, Tramonto Rosso (den röda solnedgången) som serverar en buffé utan dess like och Sotto le Stelle (under stjärnorna) som du hittar uppe på taket och som erbjuder à la carte. Tramonto Rosso's utbud varierar dagligen och här finns något för alla, i rikliga mängder. Mot ett litet tillägg, på plats, kan du bli serverad uppe på takterrassen, Sotto le Stelle, med levande ljus på borden och med en underbar utsikt över havet. Här kan du njuta lite extra av solnedgångarna. Vi vill poängtera att kvaliten på maten är densamma på båda restaurangerna, d v s mycket hög!

Luncha intill poolkanten

Det är extra bekvämt att ha en bar nära poolen, som dessutom serverar både goda drycker som lättare måltider. Här kan du beställa pizzor, pastarätter och kalla rätter typiska för Medelhavet. Känner du för att variera dig lite gällande maten kan du alltid traska ner till den lilla hamnen där du har ett par alternativ. Om inte annat för att ta en avkopplande promenad längs med havet.

En dag i vattnet - en dag på land

Läget, här på öns norra del, gör att du inte behöver ha långtråkigt. Du kan bl a utforska flera olika stränder, som nästan är ett måste eftersom Sardinien trots allt är ett badparadis. Du kan t ex hyra en gummibåt och själv kryssa runt längs kusten eller följa med på en organiserad båttur ut i skärgården.

Om du känner för lite mer liv och rörelse kan du besöka Santa Teresa in Gallura, som ligger ca 47 km bort, här har du en del butiker och kan ta färjan över till Korsika. Eller så kör du söderut till Alghero, en liten pärla där du kan strosa längs trånga gränder. Det finns mycket att se och göra på Sardinien, så när och om du känner för aktivera dig, men inte riktigt vet med vad, kan du alltid höra med personalen som gärna ger dig tips och råd. Eller så stannar du "hemma", tar det lugnt och kanske besöker hotellets SPA avdelning där du har bastu, turkiskt bad, gym, uppvärmd saltvattenpool och kan beställa olika behandlingar.

Lite mer om Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

För dig som önskar glutenfritt säg bara till vid ditt bokningstillfälle, detta hotell anses nämligen vara ett av de bästa på ön när det kommer till glutenfri kost. Tycker du om musik kan du, efter maten, slå dig ner vid pianobaren som kör lite levande underhållning då och då. För att få fri Wi-Fi kan du bege dig upp till receptionen. Och för dig som gillar tennis finns det möjlighet att hyra en bana ca 150 meter bort. I din närhet finns även möjlighet till att hyra pedalbåtar, dyka och snorkla.
På hotellet förekommer, för enkelheten skull, inte kontanter, utan ett kort laddas med frivillig summa vid din ankomst, det som blir över betalas tillbaka vid utcheckningen.

Rummen är i typisk sardisk stil

Det finns totalt 124 rum samtliga med en inredning som är sval och behaglig i sardisk stil. Alla rum är utrustade med aircondition, TV, förvaringsbox, minibar, badrockar, hårtork och strandhanddukar.

Läs mer om Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Läs om rummen på Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map