Hotell i Isola Rossa på Sardinien

Hotel Corallo

De-luxe-rum Comfort-rum Superior-rum Exempel på terrass i De Luxe-rum
 
Hotel Corallo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Corallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola Rossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Corallo ligger ut till vattnet vid den lilla hamnen i Isola Rossa. Man har endast några få meter till stadens härliga sandstrand och till de röda klipporna vid tornet som präglar staden.

Hotellet har ägts av den samma familj i tre generationer. Under 2007 blev hotellet renoverat och klassificerat till 4 stjärnor. Alla hotellets rum har renoverats och ny inredda. Comfort-rummen har alla egen balkong och badrum med badkar.

Läs mer om Hotel Corallo

På hotellet finner man reception med lounge, trädgård, solterrass med solstolar och parasoller, bar vid hotellets pool på 12 x 6 meter samt ett litet bibliotek. På hotellets restaurang kan man smaka de internationellt kända italienska rätter men även specialiteter från Sardinien. Så länge vädret tillåter det så serveras kvällsmaten på terrassen varifrån man har en fin utsikt över kusten och havet.

- Comfort-rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork samt balkong på ca. 1,5 m². På några av rummen finns det plats för en extra säng.
- Superior-rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork samt större balkong eller terrass upp till 10 m². På några av rummen finns det plats för en extra säng.
- De Luxe-rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork samt större terrass på minst 10 m². Terrassen är delvist övertäckt så man kan välja om man vill ligga och sola eller sitta i skuggan. På några av rummen finns det plats för en extra säng.

Läs om rummen på Hotel Corallo

Dölj texten
 
 
search map