Omdömen från Casa Tanca della Torre

 
Casa Tanca della Torre är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Tanca della Torre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola Rossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Tanca della Torre

Läs personliga omdömen av Casa Tanca della Torre som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Tanca della Torre. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Tanca della Torre

Casa Tanca della Torre
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Utsikt !!
 
Själva boendet på Casa Tanca della Torre
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2:a vån. med balkong & havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Casa Tanca della Torre

Isola Rossa som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Annette med familj och vänner från Värmdö i Sverige bodde på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa från den 27. juni till den 1. juli 2009.

Vi hade en jätte bra vistelse i Isola Rossa. Det var inga problem med nycklar, hyra av lakan och handdukar mm. Vi fick ett vänligt och trevligt bemötande på plats. Lägenheterna var helt OK, kanske man kunde önska sig något mer i utrustning av lägenheterna, de var väldigt enkla och kanske inte i svensk kvalite men och andra sidan är man knappt där. Läget är perfekt med närhet till många sevärheter som Costa Smeralda och Alghero. Den lilla fiskebyn var lagom stor och trevlig med en fin sandstrand lite resturanger och små barer. Det var en perfekt tid att vara där innan all turism sätter igång på allvar.
Det var främst fransmän och Italienare där under vår vistelse. Träffade ett svenskt par. I helhet är vi mycket nöjda med boendet, byn och framförallt läget.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anne och sällskap från Huddinge i Sverige bodde på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa från den 2. till den 10. juli 2008.

Isola Rossa var en mysig liten ort, mysiga restauranger och en mysig strandpromenad. Vi gjorde en utflykt till Costa Paradiso med underbart klart vatten och där kunde man snorkla och se många fina fiskar.En dag åkte vi mot Santa Teresia och badade också underbar strand och smaragdgrönt vatten.
Man bör kunna lite italienska i Isola Rossa - tag m ordbok. Vi tyckte att de kunde lite eller ingen engelska.
Tack till In italia!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Henrik och sällskap från Umeå i Sverige bodde på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa från den 28. juni till den 1. juli 2008.

Resan gick jättebra! Allt fungerade utmärkt och vi hade underbara dagar på Sardinien. 10 dagar med sol, fantastiska stränder, god mat, gott vin och trevliga människor gjorde att hela familjen trivdes.
San Teodoro var en trevlig stad och boendet på Oasi var över förväntan, fräscht och fint. Möjligen lite långt gångavstånd till stranden (La Cinta) som var jättefin, men med rätt mycket folk. Vi tog därför bilen till andra fantastiska stränder som La Caletta, Budoni, Coda Cavallo mfl.
Efter en hisnande och häftig bilväg över bergen kom vi till Isola Rossa för tre dagar. Staden var inte lika mysig som San Teodoro. Tyvärr lite skitig (överfula soptunnor och papperskorgar mm). På plats fick vi erbjudande om att byta boende till en större lägenhet närmare stranden. Stranden var ok, men rätt full, så vi åkte på "chans" med bil för att hitta andra stränder och kom bland annat till underbara Li Cossi, en strand insprängd mellan klippor.
Summa summarum har vi haft härliga dagar och vi kan absolut tänka oss att resa till Sardinien igen. Tack för en bra service och vi har redan rekommenderat andra att nyttja In-Italia!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map