Semesterbostad i Isola Rossa på Sardinien

Casa Tanca della Torre

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Isola Rossa är en populär semesterort som ligger vid den härliga sandstranden på den norra delen av Sardinien. Lägenheterna är en del av ett nybyggt komplex på andra våningen ca. 120 meter från stranden. Alla lägenheter har egna badrum med toalett och dusch samt en möblerad balkong med grill - och fin utsikt över Medelhavet från två av dem.

Casa Tanca della Torre

Här finner man bl.a. Casa Tanca della Torre där In-Italia hyr ut tre trevliga lägenheter som ligger i närheten av restauranger, caféer och andra inköpsmöjligheter. Lägenheterna är enkelt och praktiskt inredda med alla nödvändiga faciliteter.

Läs mer om Casa Tanca della Torre

L√§genheterna på Casa Tanca della Torre

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2:a vån. med balkong & havsutsikt)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, badrum / toalett samt övertäckt terrass med bord och stolar samt havsutsikt. Lägenheten är utrustad med diskmaskin och TV.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheten ligger på upphöjt första våning och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, separat kök, två sovrum med två sovplatser i varje, två badrum / toaletter samt övertäckt terrass med bord och stolar. Lägenheten har TV men inte diskmaskin.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a vån. med trädgård)

Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum / toalett samt egen trädgård med bord och stolar samt grill och utomhus dusch. Det finns inte diskmaskin men mot betalning kan man hyra TV.

Trerumslägenhet Z1 med 4/5 sovplatser (upphöjd 1:a vån. med terrass)

Lägenheten ligger på upphöjt första våning och består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum / toalett samt övertäckt terrass med bord och stolar. Lägenheten har TV, tvättmaskin och egen parkeringsplats, men inte diskmaskin.

Trerumslägenhet Z2 med 4/5 sovplatser (2:a vån. med balkong & havsutsikt)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum / toalett samt övertäckt terrass med bord och stolar samt havsutsikt. Lägenheten är utrustad med TV, tvättmaskin och egen parkeringsplats, dock inte diskmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map