Omdömen från Appartamenti Paduledda

 
Appartamenti Paduledda är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Paduledda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola Rossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamenti Paduledda

Läs personliga omdömen av Appartamenti Paduledda som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Paduledda. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Appartamenti Paduledda

Isola Rossa som semester-destination

Appartamenti Paduledda
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Paduledda
Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från franska. Klicka här för att se originalet

Semesterlägenhet med expanderad horisont

Vi hade en fantastisk utsikt, som man kan ha svårt att leva utan efteråt. Vi var glada att vi hade valt att bo en bit upp i backen, då det innebar en vacker utsikt i alla riktningar. Värdarna var hjälpsamma, och den ena talar engelska. Den enda olägenheten var den mycket lilla vägen, som dessvärre hade en del trafik i typiskt italienskt tempo.
Det var trångt om parkeringsplats de dagar alla lägenheterna var fullbokade.
Vi återvänder dock gärna igen trots dessa reservationer.

Appartamenti Paduledda
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Paduledda
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Fällsängen lämpar sig bäst till barn. Vi vuxna var glada för sovrummet.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Uppkopplingen fungerar med lite hokus pokus på särskilda ställen på området.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra semesterhem

Bra underhållen lägenhet - bra service - fina utsikter - bra läge - kan rekommenderas.

Appartamenti Paduledda
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Paduledda
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Peter och fru från Bengtsfors i Sverige bodde på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa från den 17. till den 25. augusti 2010. Sedan fortsatte turen till staden Bosa där de bodde på Hotel Sa Pischedda.

Resan gick bra och vi var mycket nöjda med Sardinien som resemål. Framförallt var det näst intill rena Karibienstränder och turkosblått vatten på endast ca 3 tim flygresa från Sverige.
Boendet på Isola Rossa var bra, men ett stort misstag var att bo för långt i från lokala stranden och resturanger, då det kan vara väldigt behagligt och slippa köra bil och leta parkering i värmen. Kvällstid vill man i bland "dressa" upp sig, äta och dricka gott, men var då beronde av bil igen. Gå 3km i brantuppförsbacke kvällstid var för långt och farligt. Beroendet av bil för påtagligt.

Sängen såg ut att vara bra, men i själva verket rena fakirmattan! Hårda fjädrar i ryggen, mörbultad dagen efter. Att vice värden pratade bra engelska, positivt, då vi fick flera bra tips på stränder, resvägar osv. Mitt tips till andra är att välja boenden nära stränder, då det kan vara skönt och avkopplande att gå ner till havet med sandaler och en liten väska med badkläder,framförallt barnfamiljer. Och de dagar man väljer att åka lite längre bort för att sola och bada får vara ok att ta bilen. Att det är dyrt både på restauranger, supermarket, hyra av solstollar,osv var helt klart en större överaskning än förväntat. Det var överpriser och rena rånet i vissa fall. Att planera och se över sin resbudget flera gånger är inte på något sett fel.
Mötet med lokalbefolkningen gick mkt bra, gästvänliga och tillmötesgående de gånger vi behövde hjälp.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map