Semesterbostad i Golfo di Cugnana på Sardinien

Li Tauli

 
Li Tauli är inte tillgänglig i dagsläget
Li Tauli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Golfo di Cugnana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i den vackra naturen vid Costa Smeralda ligger detta nya lägenhetsresidens varifrån man har en fantastisk utsikt över havet och Golfo di Cugnana.

Detta ställe riktar sig i första hand till naturälskare som sätter ett pris på frid och ro. Havet finner man endast 600 meter från Li Tauli men bad möjligheterna här är inte de bästa. Men å andra sidan finner man den förtrollande stranden Rena Bianca endast 5 km bort.

Läs mer om Li Tauli

Det är även 5 km till den lilla mysiga hamnen Portisco med butiker och restauranger. Närmaste kiosk med ett begränsat urval av varor finner man dock ca. 1 km bort och en större supermarket finns ca. 4 km från lägenheterna.

De totalt 12 enrumslägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och är alla utrustade med terrass med panorama utsikt över havet och den omgivande naturen.

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass / patio med havsutsikt:
- Lägenheterna är rymliga (ca. 28 m²) och inredda med moderna möbler. De har alla badrum med dusch, tvättmaskin, aircondition, kokvrå med ugn, TV samt dubbelsäng och bäddsoffa för en person. Dessutom finns det en parkeringsplats för varje lägenhet och det är nödvändigt att ankomma i bil för att kunna ta sig runt i området.

Centrala Olbia ligger ca. 12 km från Li Tauli medan det är ca. 20 km till flygplatsen.

Dölj texten
 
 
search map