Semesterbostad i Golfo di Cugnana på Sardinien

Le Dimore

 
Le Dimore är inte tillgänglig i dagsläget
Le Dimore är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Golfo di Cugnana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Dimore ligger i lugna gröna omgivningar mellan Galluras klippor, de närliggande stränderna på Costa Smeralda och Medelhavsvegetation.

Att bo i lugna omgivningar kostar oftast lite i förhållande till bekvämlighet, detta gäller även här. Det är ca. 12 km till Olbia hamn och flygplats, ca. 10 km till det berömda Porto Rotondo, ca. 3 km till närmsta stormarknad på vägen mot Porto Rotondo och 3 km till Portisco's hamn. Det är dock endast 2 km till närmst mindre affär och tidningskiosk. Det som ligger närmast är ett stall som ligger ca. 100 meter från huset.

Läs mer om Le Dimore

Det är ca. 300 meter till havet och ca. 950 meter till de närmsta mindre stränderna. Den fina Rena Bianca stranden ligger ca. 5 km från hustet. Om du gillar golf så är det ca. 12 km till den prestigefyllda Pevero Golf (18 hål) vid Porto Rotondo.

Lägenheterna är omgivna av en stor välskött trädgård var den svalkande poolen ligger. Det finns dessutom ett grillområde och övertäckt parkering. Varje lägenhet har dessutom aircondition, tvättmaskin, tv och terrass. På andra våningen bor ägaren.

Lägenheterna på Le Dimore

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (första våningen med terrass)

Den enda en rumslägenheten består av uppehållsrum med dagområde med kokvrå och ett nattområde med dubbelbäddsoffa, badrum/toalett samt terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första våningen med terrass)

Det finns två tvårumslägenheter. De består båda av uppehållsrum med kokvrå och ett nattområde med dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett samt en terrass.

Dölj texten
 
 
search map