Semesterbostad i Golfo Aranci på Sardinien

Terrazze Erica

 
Terrazze Erica är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazze Erica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Golfo Aranci här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazze Erica ligger ca. 150 meter från stranden Baia Caddinas vid Golfo Aranci, var man finner inköpsmöjligheter, caféer och restauranger samt flera stränder vid det smaragdfärgade havet.

Det är två lägenheter som ligger på första eller andra våningen. Båda är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV. De har dessutom egen terrass med bord och stolar och lägenheten på andra våningen har havsutsikt.

Läs mer om Terrazze Erica

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (första våningen):
- Lägenheten ligger på fölrsta våningen och består av uppehållsrum med två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), kök, sovrum med dubbelsäng och eget badrum, sovrum med två enkelsängar. ytterligare ett badrum och stor terrass med bord och stolar samt utgång till privat trädgård.
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (andra våningen):
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av kök, uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum och bred terrass med bord, stolar och havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map