Semesterbostad i Golfo Aranci på Sardinien

Residenza Lu Incantu

 
Residenza Lu Incantu är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Lu Incantu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Golfo Aranci här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza Lu Incantu ligger så nära havet och stranden att närmare kan man inte komma: 10 meter! Det är ca. 1 km till centrum av Golfo Aranci längs landsvägen, 500 meter om man går längs den fina och barnvänliga stranden. Det finns ingen pool men bukten utanför huset kan sägas fungera som en pool på grund av det grunda vattnet.

Två välinredda lägenheter

I detta hur hyrs två av lägenheterna ut till badglada resenärer. Båda lägenheterna är utrustade med aircondition, tvättmaskin, diskmaskin samt egen parkeringsplats. Lägenheten på andra våningen har terrass med havsutsikt, den på första våningen har egen trädgård också den med utsikt till den vackra ön Tavolara.

Läs mer om Residenza Lu Incantu

Lägenheterna på Residenza Lu Incantu

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a våningen med trädgård)

Lägenheten ligger på första våningen och är ca 68 m². Den består av vardagsrum med dubbel bäddsoffa (bäst till barn under 12 år) och utgång till trädgård med bord och stolar, kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2:a våningen med terrass)

Lägenheten ligger på andra våningen och är ca 68 m². Den består av vardagsrum med dubbel bäddsoffa (bäst till barn under 12 år) och utgång till möblerad terrass med havsutsikt, kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map