Semesterbostad i Golfo Aranci på Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Spiaggia Bianca
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Spiaggia Bianca ligger fint vid en av Sardiniens finaste strander som ligger ca. 200 meter från själva stället och du kommer dit via en liten stig. Här bor du längs den berömda kuststräckan Costa Smeralda som är Sardiniens största attraktion. Vill du mer än bara ligga på stranden finns det flera trevliga utflyktsmål både utmed kusten och inne i landet, bl.a. den pittoreska San Pantaleo. Barbagia-bergen är även värda ett besök.

Utsiktspunkt mellan Golfo Aranci och Costa Smeralda

För att ankomma till Residence Spiaggia Bianca kommer ni till att åka längs den väg som leder från Golfo Aranci mot Costa Smeralda. Det är ca. 4 km till centrala Golfo Aranci där man finner inköpsmöjligheter och 15 km till Olbia. Matställen finns även längs kustvägen.

Läs mer om Residence Spiaggia Bianca

Enkla lägenheter med bred terrass

Den fina sandstranden ligger ca. 200 meter från självaste Residence Spiaggia Bianca och du når den via en liten stig. Lägenheterna ligger fördelade på första och andra våningen. De har alla utgång till en övertäckt terrass samt ut till trädgårdarna, de på andra våningen har en övertäckt terrass med bord och stolar. Inne på området finns parkering.

Läs om lägenheterna på Residence Spiaggia Bianca

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Spiaggia Bianca

Läs personliga omdömen av Residence Spiaggia Bianca som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Spiaggia Bianca. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Residence Spiaggia Bianca

Perfekt för barnfamiljer

Väldigt enkel och fin lägenhet. Rymlig och en fin utsikt till havet. Rent och fint. Mysig stig ner till sjön. Otroligt fin strand. Finkornig vit sand och klart vatten. Nästan bara italienska turister. 20 Euro för ett parasoll och två solsängar. Man måste ha bil, det är 3 km till närmaste mataffär och restauranger.

Läs mer

Underskön vecka på Residence Spiaggia Bianca

Mycket trevligt och rent med enkel men funktionell inredning. Nära till hav o strand. Mysig veranda att hänga på till lunch o sena kvällar med spel och samvaro.

Läs mer

Fin lägenhet - superstrand

Fin lägenhet, bra storlek till 7 personer. Allt fungerar och servicen från personalen är snabb, vänlig och kompetent. Fantastisk strand - kan varmt rekommenderas

Läs mer

Bedömning av Residence Spiaggia Bianca

Läs mer

Bedömning av Residence Spiaggia Bianca

Läs mer

Bedömning av Residence Spiaggia Bianca

Läs mer
 
search map