Semesterbostad i Golfo Aranci på Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Spiaggia Bianca
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Spiaggia Bianca ligger fint vid en av Sardiniens finaste strander som ligger ca. 200 meter från själva stället och du kommer dit via en liten stig. Här bor du längs den berömda kuststräckan Costa Smeralda som är Sardiniens största attraktion. Vill du mer än bara ligga på stranden finns det flera trevliga utflyktsmål både utmed kusten och inne i landet, bl.a. den pittoreska San Pantaleo. Barbagia-bergen är även värda ett besök.

Utsiktspunkt mellan Golfo Aranci och Costa Smeralda

För att ankomma till Residence Spiaggia Bianca kommer ni till att åka längs den väg som leder från Golfo Aranci mot Costa Smeralda. Det är ca. 4 km till centrala Golfo Aranci där man finner inköpsmöjligheter och 15 km till Olbia. Matställen finns även längs kustvägen.

Läs mer om Residence Spiaggia Bianca

Enkla lägenheter med bred terrass

Den fina sandstranden ligger ca. 200 meter från självaste Residence Spiaggia Bianca och du når den via en liten stig. Lägenheterna ligger fördelade på första och andra våningen. De har alla utgång till en övertäckt terrass samt ut till trädgårdarna, de på andra våningen har en övertäckt terrass med bord och stolar. Inne på området finns parkering.

Läs om l√§genheterna på Residence Spiaggia Bianca

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map