Hotell i Golfo Aranci på Sardinien

Hotel Marana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sardinien är mest känt för sina sköna sol- och badmöjligheter, och det har du även här på Hotel Marana. Förutom att du har tillgång till en utomhuspool kan du alltså enkelt ta dig ner till det kristallklara vattnet. Du har dessutom härifrån flera trevliga utflyktsmöjligheter till underbara stränder och trevliga små badorter.

Du kan äta på hotellet

Att äta gott på Sardinien är inga svårigheter och det finns gott om riktigt bra restauranger runt om på ön. Ca 750 meter från hotellet ligger en småbåtshamn, Porto Marana, där du har restaurang och mataffär. För fler matställen kan du bege dig till Baia Caddinas och Golfo Aranci som ligger ca 6 km bort eller Porto Rotondo som du har ca 5 km till. Känner du för att stanna kvar på hotellet går detta också bra då här finns en restaurang som serverar både Medelhavskök som internationella rätter. Drinken före eller efter kan du avnjuta i baren som har utsikt över poolen.

Läs mer om Hotel Marana

Du kan välja både pool och hav

Den största och kanske den viktigaste frågan du säkert kommer att ställa dig när du befinner dig på Hotel Marana är om det ska bli en pool- eller stranddag. Du kan nämligen välja om du vill kasta dig raklång i en av de solstolar som finns utplacerade runt poolen eller de som du hittar intill havet. Eller varför inte börja dagen med ett dopp i havet och avrunda dagen med en god drink vid poolkanten.

Men du bör inte glömma att besöka några av öns övriga stränder, och dessa finns det gott om. Eller varför inte följa med på en av de båtturer som är så populära på Sardinien. Personalen på Hotel Marana är mer än villiga att hjälpa dig med allt du behöver för en så trivsam vistelse som möjligt.

Du bor med komfort

Det finns 63 rum på hotellet i olika kategorier fördelade på tre plan. De ljusa rummen är traditionella fast i modern tappning med mycket trädetaljer. De har balkong eller terrass och är utrustade med Wi-Fi, luftkonditionering, Sat-TV, kassafack och badrum med dusch och hårtork. Det finns tvättservice på hotellet och parkering.

Rummen på Hotel Marana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Marana

Läs personliga omdömen av Hotel Marana som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Marana. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Marana

Läs mer
 
search map