Hotell i Golfo Aranci på Sardinien

Hotel Gabbiano Azzurro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det familjedrivna hotellet ligger på den fashionabla Costa Smeralda kusten precis vid en av Golfo Arancis läckra sandstränder och på kort gångavstånd från stadens lilla charmiga centrum.

Perfekt läge intill vattnet

Här bor du alldeles intill det kristallklara vattnet, ett ypperligt läge för dig som sätter sol och bad i fokus. Inredningen är typisk sardisk med vitt och blått. Till hotellet hör ett fint poolområde som ligger vänt ut mot havet. Här finns bekväma solstolar till ditt förfogande.

Läs mer om Hotel Gabbiano Azzurro

Två restauranger och barer

Hotellet har två restauranger, Blù respektive White heter de. Här finns dessutom en grillbar vid stranden och en cocktailbar på poolens terrass. Perfekt de dagar du inte vill ge dig iväg för att få något gott att äta och dricka. Vid grillbaren kan du beställa lättare luncher.

Det bästa med ett läge som detta, förutom att du bor intill havet och ett stenkast från stranden är att du har flera bra matställen inkl pizzeria att välja mellan inom promenadavstånd. I området finns även sportaffär, postkontor samt mataffär, charkuteributik och fruktaffär.

Rum med komfort

Hotellet består av totalt 80 rum som alla är snyggt och klassiskt inredda. Rummen är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Hotel Gabbiano Azzurro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map