Hotell i Golfo Aranci på Sardinien

Hotel Castello

Vägen och utsikten bakom hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från hotellets panoramiska takterrass med solstolar kan du njuta över den fina vyn över bukten och centrala Golfo Aranci, som ligger på gångavstånd från hotellet. Bilen får du inte mycket nytta av när du väl är ankommen till Hotel Castello.

Placering ut till strand och hav

Hotellet ligger i den beskyddade sandbukten i Golfo Aranci, som är perfekt för barnfamiljer. Sanden är fin och vattnet långgrunt. Hotellet delar pool med den privata ägendomen. Det finns inte barnpool men den ena sidan av poolen är endast ca. 40 cm djup. Parasoller och solstolar finner man nere på stranden (mot tillägg) - ej vid poolen. Poolens öppettider är ca. 3 timmar två gånger om dagen. Centrala Golfo Aranci börjar endast 200 meter från hotellet och fortsätter ca. 2 km helt ner till tågstationen. Det finns gratis parkering på hotellet (kan inte förbokas). Alternativ kan man parkera gratis på gatan.

Läs mer om Hotel Castello

Hotellets faciliteter

Förutom reception med wi-fi erbjuder hotellet hiss och frukostmatsal med havsutsikt (maten portionserveras vid bordet). Det finns ingen restaurang på själva hotellet men de erbjuder rabattavtal med en närliggande restaurang ca. 50 meter bort. Hotellets styrka är helt klart placeringen ut till en barnvänlig sandstrand, medan själva inredningen och rummen är lite gammeldags.

Läs om rummen på Hotel Castello

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map