Hotell i Girasole på Sardinien

Hotel L'Ulivo

 
Hotel L'Ulivo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel L'Ulivo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Girasole här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är också de fridfulla omgivningarna och rummen med aircondition som gör skillnaden. Det är gångavstånd till supermarket i Girasole och närmaste sandstrand ligger ca. 3 km bort. Semestern är alltså räddad.

Lokalmiljöns möjligheter

Från Hotel L'Ulivo är det endast ca. 7 km till semesterorten Arbatax där man kan besöka de röda klippformationer Le Rocce Rosse eller ta på utflykt med veterantåget Trenino Verde. Handelsstaden Tortoli ligger bara 2 ½ km bort och de vackra sandstränderna i Orri bara ca. 7 km bort. Slutligen kan man köra till en nationalpark ca. 40 km bort, där man finner Gennargentu-berget - och längs vägen göra ett stopp i bergsbyn Baunei.

Läs mer om Hotel L'Ulivo

Pool och palmträdgård

Vid slutet av en liten enkelriktad väg och på gångavstånd från landsbyn Girasole ligger Hotel L'Ulivo i ett lugnt område. Även om grannarna inte är de mest spännande, så presenterar sig själva hotellet bra med sin hacienda-liknande uttryck och vackert anlagda pool bland palmerna. Runt poolen finner man naturligtvis parasoller och solstolar. Det finns gratis parkering på plats. Landsvägen i närheten kan anas, men inte ses.

Njut av måltiderna på terrassen

I receptionen finner man även en bar och bredvid restaurangen, som också fungerar som ett frukostrum. När vädret tillåter, dukas det upp utomhus på den stora terrassen där atmosfären är somrig. Frukosten serveras som buffé. Om man väljer halvpension får man ett urval av två förrätter och två huvudrätter plus en efterrätt att avrunda måltiden med. Restaurangen är även öppen för utomstående gäster. Det finns wi-fi i allmänna utrymmen, men inte i rummen.

Rummen på Hotel L'Ulivo

Standard

Dessa 10 rum är fördelade runt på hotellet. De är alla utrustade med aircondition, LCD-TV med italienska kanaler och badrum med toalett och dusch. Några av rummen har plats för en extrasäng - och tre av rummen har utgång till en veranda. Detta kan garanteras om det finns flera tillgängliga vid bokningstillfället. Det kan beställas kylskåp på rummet mot tillägg.

Familjerum för 4 personer med terrass

Dessa 3 rum ligger på bottenvåningen nära poolen. De är alla utrustade med aircondition, LCD-TV med italienska kanaler och ett badrum med toalett och dusch. Alla tre är stora nog att rymma fyra personer, och i priset ingår fyra personer med frukost. De har tillgång till en möblerad veranda. Det kan beställas kylskåp på rummet mot tillägg.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel L'Ulivo

Läs personliga omdömen av Hotel L'Ulivo som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel L'Ulivo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel L'Ulivo

Trevlig personal

Läs mer
 
search map