Hotell i Girasole på Sardinien

Hotel L'Ulivo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är också de fridfulla omgivningarna och rummen med aircondition som gör skillnaden. Det är gångavstånd till supermarket i Girasole och närmaste sandstrand ligger ca. 3 km bort. Semestern är alltså räddad.

Lokalmiljöns möjligheter

Från Hotel L'Ulivo är det endast ca. 7 km till semesterorten Arbatax där man kan besöka de röda klippformationer Le Rocce Rosse eller ta på utflykt med veterantåget Trenino Verde. Handelsstaden Tortoli ligger bara 2 ½ km bort och de vackra sandstränderna i Orri bara ca. 7 km bort. Slutligen kan man köra till en nationalpark ca. 40 km bort, där man finner Gennargentu-berget - och längs vägen göra ett stopp i bergsbyn Baunei.

Läs mer om Hotel L'Ulivo

Pool och palmträdgård

Vid slutet av en liten enkelriktad väg och på gångavstånd från landsbyn Girasole ligger Hotel L'Ulivo i ett lugnt område. Även om grannarna inte är de mest spännande, så presenterar sig själva hotellet bra med sin hacienda-liknande uttryck och vackert anlagda pool bland palmerna. Runt poolen finner man naturligtvis parasoller och solstolar. Det finns gratis parkering på plats. Landsvägen i närheten kan anas, men inte ses.

Njut av måltiderna på terrassen

I receptionen finner man även en bar och bredvid restaurangen, som också fungerar som ett frukostrum. När vädret tillåter, dukas det upp utomhus på den stora terrassen där atmosfären är somrig. Frukosten serveras som buffé. Om man väljer halvpension får man ett urval av två förrätter och två huvudrätter plus en efterrätt att avrunda måltiden med. Restaurangen är även öppen för utomstående gäster. Det finns wi-fi i allmänna utrymmen, men inte i rummen.

Rummen på Hotel L'Ulivo

Standard

Dessa 10 rum är fördelade runt på hotellet. De är alla utrustade med aircondition, LCD-TV med italienska kanaler och badrum med toalett och dusch. Några av rummen har plats för en extrasäng - och tre av rummen har utgång till en veranda. Detta kan garanteras om det finns flera tillgängliga vid bokningstillfället. Det kan beställas kylskåp på rummet mot tillägg.

Familjerum för 4 personer med terrass

Dessa 3 rum ligger på bottenvåningen nära poolen. De är alla utrustade med aircondition, LCD-TV med italienska kanaler och ett badrum med toalett och dusch. Alla tre är stora nog att rymma fyra personer, och i priset ingår fyra personer med frukost. De har tillgång till en möblerad veranda. Det kan beställas kylskåp på rummet mot tillägg.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Agriturismo I Vigneti

Olmedo, Sardinien

Rekommendationer till dig

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

search map