Semesterbostäder & hotell i Girasole

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Girasole är en liten landsort som ligger endast 2½ km norr om staden Tortolí. Sidan om Girasole hittar du ett vackert naturområde med lagunen Stagno di Tortolí, och 2½ km österut ligger fina sandstränder i vackra naturscenarier.

Själva Girasole är uppbyggd runt landsvägen, men det har funnits bosättningar här i flera tusentals år. En hamn vid lagunen användes också under romartiden, och spelade en stor roll för handeltrafiken på Medelhavet.

Karta över Girasole

Klicka på kartan här nedan för att få en snabb överblick över de semesterbostäder vi tillhandahåller i området, samt för att kunna se var de närmsta flygplatserna ligger och hur långt det är till andra städer i norra Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter på Sardinien.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Girasole? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring semesterorten.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa på Sardinien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster. Vill du testa en annan form av semester, kan vi också rekommendera dig en semester på en agriturismo på Sardinien. Det är en chans att uppleva både öns traditionella lantbruk, naturen och små, autentiska lokalsamfund. 

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad på Sardinien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Sardinien har flera internationella flygplatser, varav flera har förbindelse med Sverige och Danmark. Ska du spendera semestern i Girasole, är den flygplats som ligger närmast Cagliari flygplats, som också är öns viktigaste flygplats. Flygplatsen betjänas i skrivande stund av flera lågprisbolag, såsom Ryanair, easyJet och Vueling. Där finns därför goda möjligheter att hitta en billig flygresa hit - eventuellt med en mellanlandning.

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Det kör bussar till Girasole. Men många väljer att kombinera flygresan med en hyrbil, då detta gör resan till semesterbostaden betydligt smidigare. Dessutom är det lättare att bege sig ut på utflykter till öns sevärdheter med en bil till sitt förfogande under semestern. 

Restauranger och shopping

Förvänta dig inte några större möjligheter att äta ute i själva Girasole. Du behöver dock inte köra mer än 5 minuter till exempelvis Tortoli för att hitta ett fint urval av caféer, restauranger och flera butiker. 

Läs mer om Girasole

Utflykter

Det närliggande områet, Ogliastra, är känt för sina fina stränder och vackra natur. Men vill du inte spendera hela semestern med att slappna av vid havet, bjuder denna del av Sardinien också på många andra kulturella och histriska sevärdheter.

Ett perfekt utflyktsmål för dig som är intresserad av historia, är Domus de Janas och Tombe dei Giganti, gravar från Nuraghe-tiden. 

Önskar du att utforska öns historia, natur och kultur i sällskap med en lokal, certifierad guide, erbjuder vår samarbetspartner en värld av intressanta utflykter på Sardinien, som du med fördel kan boka online hemifrån. 

Dölj texten
 
 
search map