Omdömen från Villa Topazio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Topazio

Läs personliga omdömen av Villa Topazio som ligger på Sardinien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Topazio. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Topazio

Det bästa med Villa Topazio var definitivt poolen som vi hade mycket glädje av. Köket var däremot inte helt ok när vi skulle laga mat till vår familj. Luftkonditioneringen var heller inte den bästa. Men huset var helt ok och tillräckligt stort för 10 personer.

Flumini som semester-destination

Matbutiken på gångavstånd har det mesta man behöver. En restaurang med pizza och diverse utbud när det gäller pasta, fisk och kött finns också på gångavstånd. Däremot är själva Flumini med strand och miljö inte så fint som man skulle önska. Därför är bil ett måste för att besöka andra stränder och orter.

Villa Topazio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Topazio
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn

En fin familjeresa

Vi valde Villa Topazio på Sardinien då vi var en stor familj på 9 vuxna och 4 barn som reste. Huset är rymligt och fint. Bra poolområde, dock är poolen djup så barnen kunde inte stå i poolen.
Stort utekök med gott om plats för oss alla.
Gångavstånd till restauranger och mataffär.

Vi hyrde bil (vilket är ett måste på ön) och åkte ett par gånger över till östra kusten och Costa Rai. Här finns kritvita stränder med klart turkost hav. Det finns även en strand 200 m från huset som erbjuder bra bad men som inte är lika vackert. Vi är väldigt nöjda med vistelsen i detta fina hus på denna otroligt vackra ö.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurang: Clipper -bara en kilometer från huset. Bra utbud av Italienska köket allt från kött till skaldjur. Bra service, god mat. Bra om man har barn, då det även finns en lekhörna för dem.

Stränder på östra sidan ca 40 min körväg: Costa Rei, Cala Sinzias

Kör även från Flumini och ner hela kustvägen mot söder. Här möts ni av vackra vyer och små stränder som är värda ett besök.

Villa Topazio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Topazio
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 9 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map