Villa i Flumini på Sardinien

Villa Topazio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En semester i privat villa blir inte bekvämare än så här. Villa Topazio ligger lummigt i ett bostadsområde endast 200 meter från stranden Flumini i Quartu Sant' Elena. Inom en kilometer finner du både inköpsmöjligheter och restauranger som kan locka när ni inte vill tillaga era målider i ert utomhuskök.

Privat städhjälp

Var medveten om att det fem gånger i veckan kommer en städassistent och gör rent i villan, samt att det även finns en trädgårdsmästare som ser till trädgården och poolen. Notera: Det finns inget inomhuskök i villan. Matlagning sker i det utvändiga köket.

Läs mer om Villa Topazio

Villa 10 sovplatser:
- Villan är rymlig (mäter 250 m²), och förutom egen pool och terrass har man också en privat tennisbana (används mot betalning) som kan lysas upp om kvällen samt ett utvändigt kök med stort matbord i marmor. En liten trappa leder till verandan och entrédörren. Villan är i övrigt fördelad på två våningar. På bottenvåningen hittar du vardagsrum, badrum med dusch samt två sovrum med vardera två enkelsängar. På andra våningen finner du sovrum med dubbelsäng och ytterligare två sovrum med dubbelsäng, båda med eget badrum med dusch. Villan är dessutom utrustad med utomhus dusch, tvättmaskin, diskmaskin, DVD-spelare och aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map