Omdömen från Ville Rei Sole

 
Ville Rei Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Ville Rei Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sardinien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ville Rei Sole

Läs personliga omdömen av Ville Rei Sole som ligger på Sardinien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ville Rei Sole. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Casper med familj från Uppsala i Sverige bodde på Ville Rei Sole i Costa Rei från den 21. till den 28. juni 2008. Innan dess hade de bott på Residence Oasi i San Teodoro.

Detta var tredje året i rad vi reste till Italien med hjälp av In-Italia, och vi är lika nöjda som tidigare. Första året besökte vi Toscana, andra Kampanien och i år Sardinien.

Andra veckan tillbringade vi i ett underbart hus på Costa Rei – Ville Rei Sole. Resan söderut körde vi längs kustlinjen på vägen Orientale Sarda med en avstickare till Cala Gonone.
Längs kusten Costa Rei på sydöstra Sardinien hade vi ett eget hus som låg på en återvändsgata nära stranden. Omgivningarna mycket behagliga med välskötta trädgårdar och prydliga gator. Ingen trafik annat än boende. Husen snygga enplanshus byggda som rundlar med atrium i mitten. 180 grader loggia välutrustad med sittgrupp, matmöbler och solstolar. Utomhusdusch perfekt placerad utanför och med varmvatten. På andra sidan huset i anslutning till köket fanns en fast grillplats. Inomhus mycket välutrustat med softa luftkonditioneringsaggregat i samtliga rum, bekväma sängar, två badrum med dusch, satellit-TV och bra kök. När vi anlände fungerade dock inte diskmaskinen, men detta åtgärdades snabbt och proffsigt efter engelskspråkig kontakt med receptionen. Då glömmer man raskt sådana mankemang.
Även yttre omgivningarna var trivsamma. Villaområdet låg en liten bit utanför samhället Monte Nai där nyckelutlämningen fanns liksom goda möjligheter till proviantering. Vägen från samhället till villorna omgavs av vackert jordbrukslandskap med fårhjordar och vinodlingar. Således goda möjligheter till motion. Vi hittade flera fina löpstigar.
Innan Sardinienresan hade vi nog föreställt oss samma upplägg som tidigare två Italienresor – dvs. en mix av sol och bad och utflykter (tidigare Volterra, Siena, Pompeij, Amalfikusten och Capri mm), men denna semester blev nästan en renodlad playaupplevelse – och dessutom en i toppklass. Veckan i Costa Rei blev ett frossande i lojt och avslappnat strandliv. Efter att ha passerat några villor ledde en sandstig genom maccia till en bred, ren, kilometerlång, mycket glest befolkad strand med finkornig vit sand. Turkost och rent vatten varför det hela gav intrycket av världens största pool vid vindstilla. Vi gjorde en utflykt till Cagliari, men vi längtade snabbt tillbaka till vår oas.
Hemresan gick via Cagliari nordväst förbi Oristano och Bosa och vidare längs kusten till Alghero. P.g.a. viss krasslighet i sällskapet denna dag hade vi inte ro att njuta av några längre avstickare under resan vilket var den ursprungliga tanken, men vi såg ett mycket vackert landskap – inte minst i trakterna runt Bosa och längs kusten mot Alghero.
Som ni förstår är vi nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map