Villa i Costa Rei på Sardinien

Ville Rei Sole

 
Ville Rei Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Ville Rei Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sardinien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ville Rei Sole ligger ca. 400 meter från den vackra vita Piscina Rei stranden. Här finner man en rad självständiga villor omgivna av gröna trädgårdar där det finns grill och utomhusdusch.

Närmaste minimarket och restaurang finner man ca. 400 meter bort. Centrala Costa Rei, där man finner ännu fler inköpsmöjligheter, uthyrning av mopeder och cyklar, disco, apotek osv.. ligger ca. 2,5 km bort.

Läs mer om Ville Rei Sole

Villorna är utmärkta för familjer som önskar en avslappnad semester och hög komfort. De är alla utrustade med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, spis / ugn och microvågsugn samt egen terrass med bord och stolar ut mot trädgården. Om man önskar kan man beställa en kock som tillbereder en traditionell middag i villan eller att städpersonal kommer och städar mitt i veckan.

Lägenheterna på Ville Rei Sole

Trerumshus med 4 sovplatser (1 del av tvåfamiljehus)

Dessa boende är på ca. 80 m² och fördelade i tvåfamiljehusen. De består av uppehållsrum med matbord, soffa och satelit-TV, välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och micro, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningssäng och två badrum / toaletter. Framför villan finns en stor terrass som vänder ut mot gräsmattan och som är möblerad med bord och stolar. I trädgården finns det grill och utomhusdusch. Privat p-plats har man på gatan vid villan. I huset finner man dessutom tvättmaskin och aircondition.

Fyrarumshus med 6 sovplatser (självständigt hus)

Dessa boende är på 120 m² och ligger i tvåfamiljehusen. De består av uppehållsrum med matbord, soffa och satellit-TV, välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och micro, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningssäng och tv badrum / toaletter. Framför villan finns en stor terrass som vänder ut mot gräsmattan och som är möblerad med bord och stolar. I trädgården finns det grill och utomhusdusch. Privat p-plats har man på gatan vid villan. I huset finner man dessutom tvättmaskin och aircondition.

Dölj texten
 
 
search map