Semesterbostad i Costa Paradiso på Sardinien

Appartamenti Belvedere

 
Appartamenti Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Costa Paradiso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheterna Belvedere ligger på en utsiktspunkt i natursköna Costa Paradiso i en fin välskött villa varifrån man har en underbar panorama utsikt från Asinara-bukten till den franska ön Korsika.

Här får du skön natur och egen uteplats

Alla lägenheter har privat uteplats med bord och stolar och är enkelt möblerade. Här bor man i den exotiska naturen med fina möjligheter för att koppla av samtlidgt som har endast 1,5 km till havet. I området Costa Paradiso finner man flera restauranger och barer och endast 700 meter från villan finner man den lilla byn med bageri, mataffär, restaurang mm.

Läs mer om Appartamenti Belvedere

Lägenheterna på Appartamenti Belvedere

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av ett enkelt rum där man har inrett ett uppehållsrum med kokvrå, nattområde med två sovplatser samt ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en terrass på ca. 5 m² med bord och stolar samt havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med två sovplatser samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en terrass på ca. 15 m² med bord och stolar samt havsutsikt.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en terrass (ca. 15 m²) med bord och stolar samt havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map