Hotell i Ciaccia på Sardinien

Residence La Ciaccia

Utvändig terrass och bakomliggande supermarket Restaurang och bar Liten träningscenter
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Ciaccia är ett litet, fridfullt samhälle. Fördelarna är många och dessutom är här fri ankomstdag vilket är en stor fördel då inte alla har möjlighet att flyga en lördag. På så vis kan du enkelt planlägga semestern som du vill.

Pool och andra inbjudande aktiviteter

Stort fokus på stället ligger på dess pool och barnpool med gångbro över. Dessutom finns det rikligt med plats och både solstolar och parasoller. Förutom poolerna kan barn i alla åldrar roa sig i aktivitetsrummet där tiden kan fördrivas med flipperspel, bordtennis och biljard. Det finns också ett litet träningscenter samt gratis parkeringsplats som inte ska förbokas.

Läs mer om Residence La Ciaccia

Restaurang och pizzeria

I den rymliga restaurangen serveras både klassiska italienska rätter och lokala specialiteter - och så serveras det utsökta pizzor. I restaurangen äter man a la carte. Allt efter väderförhållandena kan man välja att äta antingen inne i restaurangen eller ute på terrassen, som vänder mot poolen. Restaurangen är öppen både till lunch och middag - dock stängd måndagar.

Närområdets fördelar

Man kan gå ner till stranden som endast ligger ca. 400 meter bort. Här finner man en strandbar och en smal strand med sand och klippor. Önskar man större, klassiska sardiska stränder så behöver man köra ca. 3 km till Valledoria. Enkelt och bekvämt ligger det en supermarket precis sidan om stället - och inom 50 meter finner man också glassbar, bageri, take-away-bar och kiosk.

Välj mellan rum och lägenhet

Det finns 18 rum och lägenheter på La Ciaccia i olika storlekar. En del vänder ut mot poolen, bergen och en del inåt gården. Några av rummen har privat uteplats och lägenheterna delar terrass med varandra.

Läs om rummen på Residence La Ciaccia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence La Ciaccia

Läs personliga omdömen av Residence La Ciaccia som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence La Ciaccia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Residence La Ciaccia

Autentiskt och lugnt

Härligt semesterställe. Riktigt bra service i receptionen - stor villighet att hjälpa till. Superbra lägenhet. Restaurangen är bra - det kan dock vara en del stök därifrån, då de först stänger klockan 24 (vi hade en lägenhet direkt ut till restaurangen).

Läs mer

Utmärkt hotell i ett lugnt område

Litet hotell med vänlig personal. På den andra sidan gatan ligger en supermarknad med bra öppettider och inom en kvarts biltur ligger flera bra stränder.
Ett bra ställe till avslappning utan för många turister.

Det är lite långt till "resten" av Sardinien - 1h15min till Alghero flygplats, 45 min till shoppingcentrum i Sassari - men bra hjälp att hitta i receptionen.

Läs mer
 
search map