Hotell i Chia på Sardinien

Hotel Acquadulci

 
Hotel Acquadulci är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Acquadulci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta läckra och moderna hotell ligger endast ett par hundra meter från den härliga lagunen i badorten Chia, ca. 50 km söder om Cagliari.

Hotellet är helt nyrenoverat och framstår som elegant och stilrent. Utmärkt val för de som önskar en avkopplande semester i vackra, exotiska omgivningar med möjlighet för utflykter till t.ex. Nora och Cagliari. För gemensamt bruk för gästerna finns det pool med solterrass, trädgård, parkering, restaurang, pizzeria, poolbar och lounge. Det finns även cyklar, vattenskidor, surfingbrädor och kanoter till uthyrning.

Läs mer om Hotel Acquadulci

Hotellets totalt 41 rum är alla elegant möblerade och utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch / badkar och hårtork. Det finns 6 olika rumskategorier: Classic, Garden, Sea View, Junior Suites, Standard Suites samt Superior Suites.

- Classic ligger på första eller andra våningen och har plats för 3 personer.
- Garden har balkong eller liten uteplats och vänder mot trädgården / poolen.
- Sea View har balkong med havsutsikt.
- Junior Suite består av sovrum, badrum med badkar samt en rymlig terrass med havsutsikt.
- Standard Suite samt Superior Suite har plats för max 4 personer (2 vuxna och 2 barn). Superior suiterna vänder mot havet. Båda rumstyperna består av rymligt uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med balkong eller uteplats samt stort badrum.

Dölj texten
 
 
search map