Semesterbostad i Castelsardo på Sardinien

Residenza Le Farfalle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du i komfortabla lägenheter som kan ta upp till 6 personer och kan koppla av på egen balkong eller terrass. Du är omgiven av ett grönt landskap och har nära till inköp och till pittoreska Castelsardo med sina restauranger och barer. Här finns en tillhörande pool för sköna badstunder.

Du kan njuta av både havet och landsbygden

Eftersom du bor med ett lugnt läge, lite inåt landet, endast ca 6 km från kusten kan du få en variationsrik semester och utforska både den vackra kusten som landsbygden, som doftar lavendel och timjan. Längtar du efter sol och bad och vill besöka den sk ”Bondstranden” ska du bege dig till Spiaggia della Pelosa uppe vid Stintino, som ligger ca 68 km bort. Detta anses vara en av öns finaste strand med sitt klara turkosfärgade vatten. Vill du däremot ut på en upplevelserik, för ögat, utflykt kan du bila ner till den medeltida staden Bosa, en av Sardiniens mest omtyckta, för att sedan bila upp längs kusten till Alghero.

Sedan har vi Castelsardo som ligger ca 10 km bort, en mycket fin och pittoresk liten stad, rankad som en av landets vackraste småstad. Den färgglada staden står i vacker kontrast till den medeltida borgen som ståtar på toppen av kullen och helheten ger dig den rätta genuina atmosfären. Här kan du testa på det sardiska köket på en av stadens trevliga restauranger och avsluta middagen med en god glass samtidigt som du strosar längs de smala gränderna och njuter av utsikten.

Lite info som kan vara bra att veta

På grund av läget vill vi rekommendera dig att du kommer med bil, och parkering finns. Skulle du dock vilja bilen stå en dag kan du alltid ta bussen, som stannar ca 300 m bort och som tar dig till Castelsardo och Sassari, där har ett större utbud av det mesta. Wi-Fi finns men klarar inte av för tunga nedladdningar vad gäller spel och film. Har du inte med egen cykel kan du hyra på plats, efter tillgänglighet. OBS: Ankomst efter kl 23.30 är ej möjligt.

Du bor i ljusa och fina lägenheter

De 28 lägenheterna ligger på två plan och har antingen balkong eller terrass. Samtliga är komfortabelt utrustade med aircondition, Wi-Fi, TV, tvättmaskin, kylskåp, mikro, strykjärn och bräda, badrum och hårtork.

Läs mer om Residenza Le Farfalle

Läs om l√§genheterna på Residenza Le Farfalle

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map