Omdömen från Hotel Pedraladda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Pedraladda

Läs personliga omdömen av Hotel Pedraladda som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Pedraladda. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Pedraladda

Lite tråkig utsikt lite hav men mycket parkering. Vi kunde inte bada på den mysiga stranden eftersom det var klappersten och djupa gropar .

Rekommendationer till andra gäster

Det finns en fin sandstrand en bit bort med bilen

Hotel Pedraladda
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Pedraladda
Dubbelrum Superior med balkong mot havet
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

TIDIG SEMESTER

Vi har spenderat 5 nätter på Pedraladda i en Junior Suite med halvpension.
Första kvällen var det riktigt kallt överallt, men andra kvällen var det bättre. Det var dock fortfarande så kallt på rummet att vi flera gånger om natten vaknade av att vi frös. Vi bäddande ner oss med alla filtar vi kunde hitta i skåpen, men det var ändå riktigt kallt.

Golvet var så kallt att vi inte kunde gå på det utan skor. Det enda som fick oss att gå upp på morgonen var tanken på det varma vattnet i duschen. Det var riktigt synd, för hotellet var annars fint och personalen finns det inget att klaga på hos. Dock kunde det funnits handdukar till stranden - det var inte säsong. Stranden var trevlig att spendera några timmar i full sol på. Nu är jag tillbaka på arbete och hostar oavbrutet.

Rekommendationer till andra gäster

Det är inte svårt att spendera timmarna i området. Vi njöt mycket av Sardiniens norra del.

Hotel Pedraladda
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Pedraladda
Junior Suite med balkong mot havet
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Besvikelse

Hotellet var något av en besvikelse, eftersom rummet och resten av stället inte alls levde upp till bilderna. Hotellet ser en smula fallfärdigt och slitet ut på flera ställen, och musiken vid poolen, som var alldeles för hög, var ganska påfrestande. Därutöver luktade garderoben på vårt rum så mycket att våra kläder kom att lukta enormt mycket.
Totalt sett, acceptabelt, men ändock en ganska stor besvikelse i förhållande till det något högre priset.

Hotel Pedraladda
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Pedraladda
Dubbelrum Superior med balkong mot havet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett fint familjehotell i en lugn stad

Vi var här en vecka i juli 2013. Hotellet var fint: rent och snyggt. Personalen i receptionen var vänlig. Vi åt endast frukost på hotellet (inte lunch och middag). Frukosten var ok, men efter skandinaviska mått var det lite för mycket kakor och sött. Poolområdet var fint för barnen, med ett grunt området och ett lite djupare. På bestämda tider var det vattengymnastik som var lite störande. Det spelades också musik hela dagen (hela veckan samma musik) och man var tvungen att ha på badmössa. Det var flest italienare på hotellet, och aktiviteterna var mest anpassade för dem. Hotellstranden kunde nås med badskor. Det fanns många bra restauranger i gångavstånd från hotellet. Vi använde Tripadvisor för att hitta de bästa. Med hyrbil var det enkelt att ta sig runt på ön och åka på utflykter till stränder och andra städer. Allt i allt en positiv upplevelse och ett fint hotell för familjer.

Rekommendationer till andra gäster

Den bästa restaurangen vi var på i staden var Café de Paris mitt i centrum. Väldigt bra mat för pengarna!
Lita inte på att Wifi på hotellet fungerar. Det var ostabilt.
Capo Falcone var en fin utflykt, ca 1,5 timme med bil från hotellet.

Hotel Pedraladda
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Pedraladda
Familjerum till 3/5 personer med balkong mot havet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Camilla med familj från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Pedraladda i Castelsardo från den 28. till den 30. juni 2012. Sedan fortsatte turen till Residence Cristal Blu i Santa Teresa di Gallura.

Vi är mycket nöjda med boendet på Sardinien! Utsikten från Hotel Pedraladda var helt underbar och restaurangen på hotellet också. Det ligger inga öar utanför så det är bara havet och horisonten - det är speciellt! Vi gillar strandbarer men det fanns inte på närmaste stranden, ingen glass eller dricka heller. Det tog ganska lång tid över bergen med bil från Olbia flygplats till Castelsardo men vi åkte kanske inte bästa bilvägen..
Hotel Pedraladda verkar vara ett minihotell för italiensk charter för det var vattengympa och lek i poolen och värdar som gick omkring på dagen och underhöll med show på kvällen. Vi var ju bara där en kväll och det var inte så mycket folk på hotellet den kvällen så allt kändes väldigt smakfullt ändå (trots charter). Vi skulle gärna bo på hotellet igen och kan rekommendera det till andra. Både i Castelsardo och Santa Teresa mötte vi nästan endast italienska turister. Det är bra för då blir det bra kvalitet på maten och vinet, kaffet och glassen ;)
Oj, det blev långt men hoppas ni kan ha någon nytta av texten till andra resenärer. Fast vi vill egentligen inte att de ska åka dit och upptäcka La Dolce Vita!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Kerstin med familj från Huddinge i Sverige bodde på Hotel Pedraladda i Castelsardo från den 23. till den 30. juli 2011.

Resan var jätte bra. Castelsardo var en väldigt trevlig ort. Vi hyrde bil och åkte runt lite på ön. Hotel Pedraladda var väldigt trevligt och fin beläget. Personalen var väldigt kunniga och hjälpsamma. Kort sagt, vi var alla 5 personer väldigt nöjda och åker gärna med er igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
Mats med familj från Lund i Sverige bodde på Hotel Pedraladda i Castelsardo från den 4. till den 9. juli 2011.

Vi vart mycket nöjda med hotel Pedraladda. Bra placerat strax utanför Castelsardo ca 10 min promenad till byn med flera bra restauranger och inköpsmöjligheter. Hotellet höllt god standard; med restaurang - men restaurangerna i byn var bättre.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map