Hotell i Castelsardo på Sardinien

Hotel Pedraladda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att sol och bad står i fokus när semestern går till Sardinien är för många en självklarhet, men det kan vara svårt att hitta ett boende nära en genuin stad som dessutom ligger längs med kusten. Men det gör pittoreska Castelsardo, som är väl värd att uppleva och från Hotel Pedraladda har du endast ca 600 meter dit.

Härlig utsikt över Asinara-bukten

Från hotellets härliga och stora solterrass, där man placerat poolen (13 x 20 m) med barnpool, solstolar och parasoll har du en fin utsikt över den charmiga staden och Asinarabukten. Havet ligger strax nedanför och föredrar du att lapa sol från en strand går det bra att hyra strandservice på plats.

Hotellet har en lobby där du hittar receptionen, en bar där du kan köpa förfriskningar och snacks under dagens lopp samt två restauranger att välja mellan. La Terrazza serverar à la carte och maten kan du njuta av under öppen himmel när vädret tillåter - därav namnet La Terrazza. Pedraladda heter den andra restaurangen, som har öppet sju dagar i veckan och erbjuder buffet med smaker från det regionala köket, men även från det övriga Medelhavet.

Läs mer om Hotel Pedraladda

Underhållning för alla

I högsäsongen från ca. mitten av juni till mitten av september arrangeras det diverse former av underhållning på hotellet: acqua-dance, latinamerikanska danskurser, miniclub för barn över 3 år och kvällsunderhållning med musik och show.

Ny dag-ny strand

Det finns mycket att se och göra på Sardinien, och framför allt finns här många fantastiska stränder att upptäcka. För dig som vill låta bilen stå finns det busshållplats strax intill hotellet. Om du vill ha tips och råd, på vad du kan se och göra i området så vänd dig bara till receptionen så gör de sitt bästa för att hjälpa dig.

Komfortabla rum i sardisk stil

Hotellets 112 rum är alla utrustade med telefon, satellit-TV, minibar, aircondition och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Mot ett något högre pris är det möjligt att få rum med balkong som vänder mot havet. På hotellet finns wi-fi, mot avgift, vid receptionen.

Läs om rummen på Hotel Pedraladda

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map