Hotell i Cardedu på Sardinien

Hotel Corte Bianca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Corte Bianca håller bra klass och erbjuder den komfort du behöver för en trivsam vistelse. Förutom de fina omgivningarna och den underbara kustremsan är det här lätt att komma ner i varv och bara njuta av semestern.

En plats för dina smaklökar

Sardinien både äter och dricker du gott, och det gör du även här. Till frukost serveras en rik buffé och när det är dags för lunch kan du bege dig till Beach Grill Restaurant som ligger nere på stranden. Middagen serveras i restaurangen som blickar ut över poolen och det är givetvis lokala specialiteter som finns med på menyn.

Läs mer om Hotel Corte Bianca

Hotellet har privat strand

Eftersom du befinner dig på en ö som är upplagd för härliga sol och badstunder bör du passa på att ta tillfället i akt. Till hotellet hör en privat strand där du har parasoll och solstolar till ditt förfogande. Väljer du boende i juniorsvit eller svit ligger du på "första" raden, de övriga rummen ligger lite längre från vattenbrynet (från 3e raden och uppåt) men du kan betala till på plats för att komma närmre vattnet. Föredrar du poolhäng går detta också bra då hotellet har ett fint litet poolområde med solstolar. När det är dags för förfriskningar kan du bege dig till strandbaren som serverar goda drinkar.

Ta dagen som den kommer

Det bästa med att semestra på Sardinien är att du verkligen kan ta dagen som den kommer, och att där inte finns några direkta måsten. De flesta tillbringar dagarna med att lapa sol och eftersom vattnet är kristallklart passar det dig som tycker om att snorkla. Du kan starta dagen med en joggingtur på stranden eller göra långa sköna kvällspromenader och se solen gå ner. Mountainbikes går att hyra på plats om du önskar se dina omgivningar från två hjul.

För dig som vill vara aktiv

I högsäsong hålls lättare underhållning och sportaktiviteter på hotellet. Här finns möjlighet till tennis, fitness och ett massageområde om du vill lyxa till det lite. Till barnen finns en liten lekhörna där de kan träffa nya vänner.
På området finns även en s.k. bazaar och tobaksaffär, och önskar du ett lite större utbud kan du bege dig till Cardedu där du har restauranger, barer och mataffärer. För tips och råd på trevliga utflykter i området samt shuttleservice till Tortoli-Arbatax kan du vända dig till receptionen, så får du all hjälp du behöver.

Charmiga rum

Du kan välja mellan olika rumstyper och de är alla snyggt inredda i charmig "boutique-stil" och sobra färger. Alla är utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv, minibar och badrum med hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel La Bitta

Arbatax, Sardinien

Hotel Club Saraceno

Arbatax, Sardinien

Paradise Resort

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map