Hotell i Capo Coda Cavallo på Sardinien

Hotel Club Baja Bianca

 
Hotel Club Baja Bianca är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Club Baja Bianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Coda Cavallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Club Baja Bianca ligger ca. 9 km från orten San Teodoro och är beläget ute vid den fina bukten Marino di Salina Bamba i det marina reservatet Tavolara vid Capo Coda Cavallo, nära de berömda stranden Cala Brandinchi med kritvit sand och kristallklart vatten. Hotellet blev färdigbyggt 2005 och är utrustat med alla moderna faciliteter.

Några av lägenheterna är belägna omkring poolområdet, var det även finns snackbar, separat barnbassäng och massagebad samt solstolar och parasoll, som kan användas mot betalning. I trädgården som omger hotellet finns det bland annat barnklubb "Miniklubb" för de som är mellan 5 och 8 år samt en "Juniorklubb" för barn mellan 9 och 12 år, som anordnar underhållning och olika aktiviteter. Det finns även underhållning för vuxna på stället. Om dagen kan du till exemple delta i till exempel aerobics, tennisträning och windsurfing. På kvällarna bjuds det på olika underhållning (under sommaren) i utomhus amfiteatern. Går du genom trädgården på den anlagda stigen, kommer du till en mindre privat sandstrand, var du kan hyra solstolar och parasoll.

Läs mer om Hotel Club Baja Bianca

Värdestätter du sportaktiviteter, finns det här många olika möjligheter. Bland annat kan det nämnas fitnesscenter, fotbollsplan, kvällsupplysta tennisbanor med syntetiskt gräs, bordtennis, bågskytte samt utomhus fitnessområde med spinningcyklar. Här finns det även möjlighet att ta dykkurser.

Restaurangen ahr både en inomhusavdelning med aircondition och en stor övertäckt terrass med havsutsikt. Hotellet erbjuder halvpension med buffet som erbjuder läckra rätter från medelhavsområdet. Du kan välja, om du önskar halvpension som lunch eller middag. Det erbjuds lokalt vin samt vatten till måltiderna.

I hotellets nedre plan finns det skönhetssalong, var du kan beställa olika former av massager och skönhetsbehandlingar. Här finns det även hydromassage för 8 personer samt turkiskt bad och solarium.

Läs om rummen på Hotel Club Baja Bianca

Dölj texten
 
 
search map