Semesterbostad i Cannigione på Sardinien

Cala di Falco Resort

Poolen tillhörande lägenheterna Poolen tillhörande hotelldelen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De låga byggnaderna och arkitekturen med lokal sten, små torg och trädetaljer smälter bra in i landskapet och resorten känns lugn och trivsam, vilket även beror bl a på att området är indelat i tre delar och du kan välja mellan lägenhet och rum, och få den semester du önskar dig.

Du kommer säkert att vilja återvända

Det är svårt att inte trivas här på Cala di Falco Resort, ung som gammal. Läget är som nämnt härligt och resorten ligger med det glittrande vattnet framför sina fötter. Här finns två pooler. Den största poolen är utrustad med solstolar, parasoll och bar där du kan köpa dig förfriskningar under dagens lopp och är endast för de gäster som bor på hotelldelen. Den andra poolen, som också har solstolar, är endast för dig som bor i lägenhet. Om det finns plats vid poolen tillhörande hotelldelen, kan även du som hyr lägenhet nyttja denna mot avgift.

Åh, dessa underbara stränder

Sardinien är världskänt för sina underbara stränder och sitt kristallklara vatten. Och det bästa med Cala di Falco Resort är att du har en sandstrand alldeles intill dig. Förutom att du på egen hand kan ta dig runt öns många stränder har du även möjlighet att hoppa på den shuttlebuss som erbjuds och som tar dig till den fria stranden Mannena. Du kan även, mot betalning, följa med Delphina Express (motorbåt) som gör olika turer runt skärgården och stannar till vid olika stränder vid Costa Smeralda. Vad sägs om en ny strand varje dag? På Sardinien är detta möjligt! Tänk på att barn under 3 år, p g a säkerhetsrisk inte kan följa med på dessa båtturer.

Läs mer om Cala di Falco Resort

Det är bra klass på maten

Resorten tillhör gruppen Delphina som är känd för sin kvalitet både på standarden, servicen och framför allt maten. La Poiana och La Terrazza - så heter de två restauranger som finns att välja mellan här på resorten. Om du har halvpension serveras maten som buffé på La Poiano, en riktigt bra buffe, vällagad och riklig. Mot ett mindre tillägg kan du dinera på La Terrazza, uppe på terrassen med levande ljus och panoramavy över kusten. Vi rekommenderar dig att boka bord i god tid, eftersom dessa platser är begränsade och har du specialkost som t ex glutenfritt är det bara att säga till om detta vid ditt bokningstillfälle.

Vi är övertygade om att oavsett vilken av restaurangerna du väljer kommer du att vara mätt och belåten när du går därifrån. Som alternativ, om du vill testa annat kök, kan du snabbt och smidigt traska bort till någon av de närliggande restaurangerna, den första av dem har du endast 150 m bort. Cannigiones lilla hamn har du ca 500 m bort.

Extra information som kan vara bra att veta

På hotellet förekommer, för enkelheten skull, inte kontanter, utan ett kort laddas med frivillig summa vid din ankomst, det som blir över betalas tillbaka vid utcheckningen.

Fri Wi-Fi har du uppe i receptionen, baren och vid poolen.

Strandservice ingår för dig som bor på hotell. Du som bor i lägenhet kan hyra på plats.

Bor du i lägenhet utgår en del extrakostnader som du kan läsa under avgifter. Kökshanddukar medtages.

Miniklubb finns för barn mellan 3-11 år, från 09.00-13.00 och 15.00-18.30 i perioden 19/5-13/9.

Rummen och lägenheterna är inredda i sardisk stil

Interiörerna är ljusa och i den stil som är typiska för ön. Alla har sin egen veranda med två stolar och ett cafébord. Juniorsuiten och Suiten har ett öppet allrum (valv mellan sovrum och allrum) med bäddsoffa för 1 eller 2 barn. Lägenheterna samt några av standardrummen har ett lugnare läge.

Läs om lägenheterna på Cala di Falco Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map