Omdömen från Hotel Nuraghe Arvu

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Nuraghe Arvu

Läs personliga omdömen av Hotel Nuraghe Arvu som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Nuraghe Arvu . Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbara bad och stränder

Fantastiska bad och enormt vackra små stränder som man når med båt, bäst att hyra själv. Och och mycket mysig by, maten ute på krogar fick godkänt, hyfsade priser.

Det sämsta med vistelsen var tyvärr bolaget vi hyrde bil av, AutoEuropa i Olbia, med partner som heter Noleggiare. Har hyrt massor med bilar i södra Europa och faktiskt aldrig varit med om något liknande. Företaget Noleggiare med rosa logga och visar sig vara rent bedrägeri och detta bör ni inte rekommendera kunder att välja. Deras modell är att väldigt noga hitta skada som man inte orsakat. Har nu sett via andra omdöme att det ligger massor med klagomål med kunder som råkat ut för samma sak som vi.

Cala Gonone som semester-destination

Hyra båt, åka till agriturism i byn ovanför Cala Gonone och äta.

Hotel Nuraghe Arvu
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Nuraghe Arvu
Dubbelrum (classic) m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

avser frukost
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map