Hotell i Cala Gonone på Sardinien

Hotel Nuraghe Arvu

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du befinner dig söder om Olbia och sydöst om Nuoro nära det blå havet och de vackra stränderna i Orosei. Här pratar vi om ett ett läge upplagt för många härliga sol- och badstunder. Med havet framför dig och bergen bakom dig kan du dessutom få en variabel semester där du kan njuta av Sardiniens underbara natur.

Du traskar snabbt bort till stranden

Från hotellet tar det dig endast mellan 5-10 minuter att till fots ta dig bort till den fina sandstranden, Spiaggia di Palmasera och Spiaggia di Sos Dorroles. Tar du bilen når du fler av öns helt fantastiska stränder. Ja , t.o.m Cala Gonone har en strand strax intill sin småbåtshamn. Föredrar du att stanna kvar "hemma" så har hotellet en fin utomhuspool med solstolar och parasoll, samt wellnes water jets. Den uppfriskande drycken kan du beställa i baren intill.

Även barnen kan svalka sig då här finns en liten pooldel samt en lekplats. I högsäsong ordnas en del musik och underhållning och här finns fitnesskurser. Vid poolen och i lobbyn har du fri Wi-Fi. Har du hund med dig kan det vara bra att veta att det finns en hundstrand ca 800 meter från hotellet, Dog Beach Pine.

Läs mer om Hotel Nuraghe Arvu

Njut av sardiska specialiteter

I Cala Gonone finns det en del restauranger att välja mellan men du kan också stanna kvar på hotellet om du känner för det. Här serveras lokal traditionell mat som du kan avnjuta på en av de två terrasserna tillhörande Il Melograno Restaurant. Närproducerade råvaror är en viktig del för att få det genuina vilket är något man sätter stort värde på även här. Typisk sardisk afton och grillning blir organiserat någon gång i veckan. Önskar du specialmat av någon anledning så säg gärna till i god tid innan, så försöker de göra sitt bästa för att försöka hjälpa till.

För dig med motorcykel

Hotel Nuraghe Arvu passar även dig som kommer med motorcykel. Förutom ett vackert landskap finns det en MC-tvätt finns ca 500 meter bort och assistens samt teknisk support. Du kan även få information om väder, trafik, vägar och bergspass och här finns en stor parkering dedikerad till trailers och minibussar.

En uppsjö av aktiviteter

Men det är inte bara du med motorcykel som kan njuta av det vackra landskapet. Antingen kan du ta dig fram med cykel eller så kan du hoppa in i bilen och ge dig ut på äventyr. Kusten bjuder på vackra och dramatiska scenerier liksom inlandet. Trekking, klättring (free climbing), vandringsleder, hästridning, kajak och båtutlykter är bara något av det du kan ägna dit åt runt om hotellet.

Du har balkong eller terrass

Det finns 50 rum på hotellet i olika kategorier. De är alla ljusa och rymliga i sardisk stil med balkong eller terrass och kan ta upp till 4 personer. Dubbelrum classic och comfort ligger oftast på bottenplan med veranda på ca 8 m². Dubbelrum superior och prestige har oftast balkong på ca 8 m² och Sviten har en terrass på ca 50 m². Samtliga är utrustade med lufkonditionering, Sat-Tv, minibar, kassafack och badrum med dusch/kar.

Läs om rummen på Hotel Nuraghe Arvu

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map