Hotell i Cala Gonone på Sardinien

Hotel Il Nuovo Gabbiano

Hotellet ligger i mitten i den laxfärgade byggnaden Lounge vid receptionen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet har både egen restaurang och rum med aircondition och havsutsikt. Så elementen för den optimala sol och badsemestern är helt på sin plats.

Den attraktiva placeringen

Hotellet erbjuder rum med utsikt till havet, staden och det omgivande landskapet. I synfältet finner man även lustbåtshamnen och den offentliga parkeringsplatsen, som är nyttig för hotellets gäster. Närmaste strand ligger endast 100 meter bort - och längre mot söder finns det flera stränder att välja mellan. Strandpromenaden präglas av restauranger och små affärer.

Läs mer om Hotel Il Nuovo Gabbiano

Flera faciliteter

Från baksidan kommer man direkt in på hotellet andra våningsplan där ankomst och check-in arrangeras i receptionen. Här finner man även en soffgrupp och hiss upp till rummen. I detta område finns det även tillgång till wi-fi samt förslag på utflykter.

Restaurang med havsutsikt

Restaurangen ligger på första våningen och vänder ut till lustbåtshamnen och havet. Den är som regel öppen både till lunch och middag från april till september, och besöks både av hotellets gäster samt lokala invånare. Det dukas upp både inne och ute - möjligheterna för en fin utsikt är goda. Man kan antingen välja att boka vistelse med halvpension för hela vistelsen eller äta a la carte med procentrabatt.

Frukost och glassbar

Frukosten serveras som buffé antingen på första eller andra våningen med utsikt till havet. Man kan sitta utomhus på den fina terrass / loungen. I förbindelse med restaurangen och frukostmatsalen finns det även en glassbar.

Rummen på Hotel Il Nuovo Gabbiano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Il Nuovo Gabbiano

Läs personliga omdömen av Hotel Il Nuovo Gabbiano som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Nuovo Gabbiano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint hotell mitt i trädgården

Litet trevligt rum med fint badrum. Balkong med gott om plats till bord och stolar.
Vi hade ett hörnrum, så det var både utsikt och skugga på en och samma gång! :)

Läs mer
 
search map