Omdömen från Appartamenti Acacia

 
Appartamenti Acacia är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Acacia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cala Gonone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamenti Acacia

Läs personliga omdömen av Appartamenti Acacia som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Acacia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fin central lägenhet med terrass med utekök

Vi kan bara rekommendera båda lägenhet och uthyrare :D
Lägenhetens styrka är dess ute-allrum, där vi bodde. Där finns kök, vind- och solskydd och möbler. Vår enda önskan hade varit alternativa stolar till de 4 matsalsstolarna och bambusoffan - den sista stjärnan kommer för 4 mjukare relaxstolar :)
Uthyraren är snäll och hjälpsam. Härlig stad! Men oktober är lågsäsong, och det betydde att många butiker och restauranger stängde ner för vintern medan vi var där.
Pia Myrup

Rekommendationer till andra gäster

Besök Gola du Gorruppu och kör söderut mot Baunei genom de vackra bergen.

Appartamenti Acacia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Acacia
Trerumslägenhet med 5 sovplatser (typ B5)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Appartamenti Acacia

Cala Gonone som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Eva och Janne från Stockholm i Sverige bodde på Appartamenti Acacia i Cala Gonone från den 28. juni till den 5. juli 2008. Innan dess hade de bott på Le Posadas i Bosa.

Vi är mer än nöjda med vår resa och med boendet i både Bosa och Cala gonone och återkommer gärna till er igen. Allt har fungerat väldigt smidigt efter era anvisningar och värdarna på båda ställena var mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Vi hade ju takterasser på bägge våningar med fantastisk utsikt över floden, bergen, havet och de vackra byarna. Stränder finns det ju hur många som helst att utforska, den ena vackrare än den andra speciellt kring Cala gonone. Bosa är en väldigt trevlig stad att vandra runt i med de små gränderna med färgglada hus och ett bra urval av restauranger med utsökt mat och trevliga människor. En stor fin supermarket och några mindre.
Lägenheten kan väl vara lite svår för vissa med 5 tr upp och utan hiss men vi hade inga problem med det. I Cala gonone kan rekommenderas heldagsutflykt med speedboat till flera häftiga stränder längs kusten dit man ej kommer med bil och en rundvandring i en fantastisk grotta 1200 in i berget. Det som var lite synd på er hemsida därifrån var att man inte kan se vilket fantastiskt ställe det är, verkade mest vara italienarna själva som hittat dit. Hör gärna av er om ni skulle behöva några bilder, har tagit massor. Vi hade hyrbil hela tiden, vägarna är jättefina mestadels med lite trafik. Vi flög med Ryan air vilket också fungerade mycket bra. Vi var på Sardinien förra året i Alghero en vecka och det gav mersmak. Med största sannolikhet återvänder vi framöver.
Kuststräckan mellan Alghero och Bosa är ju också en upplevelse i sig.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 7 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map