Omdömen från Cecilia Bed & Breakfast

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Cecilia Bed & Breakfast

Läs personliga omdömen av Cecilia Bed & Breakfast som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cecilia Bed & Breakfast. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bakom fasaden gömde sig en pärla

N¨r vi kom och såg stället utifrån, tyckte vi inte att det såg ut att vara något speciellt särsklit.
Men när vi kom in och befann oss innanför väggarna så var det som att komma till en helt annan värld
Där var den sötaste, gulligast kvinnan Cecilia (hon talade endast italienska), men det gör inget hon pratar hela tiden coh det är oavsett om du förstår eller inte.
Men med tecken och genom att vifta med armarna så kan man absolut konversera med henne utan problem. Eller så bad vide andra gäster om hjälp med att tolka. Ceceilia var inte bara fantastisk utan hon lagade även en helt fantasik god mat- äkta och autentisk sardisk mat som man absolut ska smaka på. Men man ska vara väldigt hungrig då det ärmånga rätter och man vill ju gärna smaka på allt. Ta en promenad i deras trädgård, där de har massor av oliv-, appelsin-, citron- och fruktträd.

Cabras som semester-destination

En mysig liten sovstad

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
rum - 2/4 personer

Det fanns inte några handdukar i badrummet, utan det ska man själv ta med
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Så autentiskt som det kan bli

Fantastiskt besök hos Cecilia och hennes man, njöt av att vara där varje sekund. Fantastisk mat som lagas på stället, och för de få euro det kostar att äta där, får man full valuta för pengarna i form av flera rätter, kaffe, frukt och avec.

Cabras som semester-destination

Ta en tur till de olika stränderna, de är helt enkelt toppen. Det är inte långt till olika attraktioner i området. Bra vägar.

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Vi ankom till ett ställe, där atmosfären, omgivningarna och människorna som bor där, tog emot oss med öppna armar.
Det ligger på landet, men i promenadavstånd till Cabras.
En fantastisk upplevelse, där man får inblick i sardernas liv och kultur.
Klart ett ställe som vi kan rekommendera.
Vi kommer helt klart tillbaka, om vi ska besöka Sardinien igen. :)

Cabras som semester-destination

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
rum - 2/4 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En vecka med Cecilia

En härlig vecka med komfort och omsorg i Mammas trädgård på kvällen efter middagen.... vi åt där fyra gånger, överväldigande middag,, förmodligen lite i överdåd, men gott var det.
B&B var nog inte det rätta för oss när det gällde en hel vecka... rummen saknar något.. så som att göra kaffe på morgonen eller på kvällen eller när du känner för det. Vi har tidigare bott i lägenheter med utrustning så att man kan fixa lite när man vill, men detta är B&B och vi är bara ovana... men servicen är hög.. vi har haft kul med Mamma och familjen inkl hund och häst.

Cabras som semester-destination

Njut av en vistelse med Cecilia

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
Dubbelrum

saknar en vattenkokare för kaffe och te
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

ingenting i solen och lite i Cabras
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ti amo

Cecilias bed&breakfast var ett fantastisk ställe, hemtrevligt god mat värdparet var helt otroliga.

Cabras som semester-destination

Stränderna var fantastiska staden så där

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bra B&B i mindre landsby

Cecilia är en mycket mysig och välskött B & B med lugn och ro. Cecilia talar bara italienska men du få med gester: 0)
Frukosten är härlig - alltid med hemlagad kaka till slut. Om man frågade / bad om möjligt för att äta middag. Middag är riktigt bra italiensk lantkök. Det är genom alla rätter både antipasti, pasta och huvudrätt och frukt från trädgården och hemlagad kaka. Den avslutas med en limoncello eller Myrto att smälta maten.
Bra utgångspunkt för att se västra Sardinien - men hyr en bil.

Cabras som semester-destination

Cabras är en liten stad med några affärer. Det har flera bra fiskrestauranger bla. I Giganti på via Tharros 78. Det är en liten familjeägd restaurang med god färsk fisk - super pasta. Det finns också restaurang Il Caminetto som är en trevligare restaurang, men inte så mysigt. Återigen , fisken super läcker.

Du bör se Tharros när du är i området.

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

fanns inte
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Härligt hos Cecilia. Man känner sig mer som "gäst hos familjen" än som "kund i butiken".
Rekommenderas varmt.

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Cecilia Bed & Breakfast

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härlig upplevelse!

Rummet var bra men den största upplevelsen var Cecilias middagar! Vi stannade på "gården" och åt båda kvällarna. Första kvällen var temat färsk fisk, nästa mer mot kötthållet. Underbar vällagad mat med vin, antipasto, primo, secondo och dessert. Även frukosten var superb med hemlagade marmelader.

Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

En pärla nära fantastiska stränder

Vilket härligt och varmt mottagande man får på detta B&B. Vi åt så mycket god mat! Efter frukosten kunden man sticka in huvudet i köket och se hur de förberedde t ex raviolin, bakade kakorna och få tips på hur man friterar zucchiniblommor mm.
Cecilia och Nonna Flora stod vid spisen och Angelino vid grillen. Hunden och ponnyn höll oss sällskap i trädgården när vi serverades en aperitif före middagen.
Hemtrevliga fina rum med sköna sängar.
När Cecilia hade stängt en kväll åt vi på pizzerian i Solanas. Mycket bra!

Cabras som semester-destination

Missa inte:
Is Arutas/Mari Ermi - en fantastiskt vacker strand med kvartssand. Är man i Europa tro?
Finns en restaurang (Sole e Mare) byggd mellan två fiskarstugor. Serverar grillad fisk och skaldjur.





Agriturismo 'Sa Crannaccia (tidl. Cecilia Bed & Breakfast)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Cecilia Bed & Breakfast
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo I Vigneti

Olmedo, Sardinien

Wine Resort Ledà d'Ittiri

Alghero, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map