Hotell i Cabras på Sardinien

Cecilia Bed & Breakfast

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cecilia Bed & Breakfast ligger längs vägen som går mot Cabras i den lilla byn Solanas, ca. 1 km från Cabras där man finner matställen, inköpsmöjligheter och caféer. På stället har den vänliga Cecilia renoverat familjens hus och gjort om några rum till turister som vill upptäcka detta okända hörn av Sardinien.

Gemensam terrass och trevlig innergård

Rummen är trevligt möblerade, fint inredda och rymliga. . De flesta har utgång till en smal terrass där man dock inte kan sitta. Det finns en gemensam terrass på andra våningen samt en härlig innergård med trädgårdsmöbler.

Läs mer om Cecilia Bed & Breakfast

Smaka husets vin

I en gammal lada i trädgården har Cecilia inrett en liten restaurang som är öppen för gäster och den lokala befolkningen. Hon står själv för matlagningen och de färska råvarorna levereras direkt till dörren. Vi rekomenderar att man smakar husets vin som görs på den fantastiska druvan Vernaccia. Det är Cecilias man som sköter vinodlingen alldeles i närheten. Är man intresserad av vin kan man få en rundvisning och se var vinen förvaras på stora ekfat. Ett så här gott vitt vin är inte lätt att hitta på andra ställen än Sardinien! Vill man inte äta här så finns det flera matställen i själva Cabras samt en enkel men mycket god pizzeria i själva Solanas.

Traditionell italiensk frukost

Frukosten serveras i restaurangen. Här serveras kaffe och kakor som är en traditionell italiensk frukost, men Cecilia serverar även bröd, cornflakes, frukt, mjölk och ost.

Känn dig som hemma

Detta ställe rekommenderas åt de som vill bo i en hemtrevlig miljö och inte är rädda för att komma i kontakt med ägarna. Observera att vägen vid huset trafikeras av lokaltrafik om dagen men är mycket lugn om kvällen.

Rum eller lägenhet

Du kan välja mellan rum och lägenhet, de kan ligga i olika byggnader. De är alla utrustade med aircondition, eget badrum med toalett och några rum har även TV. Lägenheten har ett pentry.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map