Hotell i Cabras på Sardinien

Cecilia Bed & Breakfast

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cecilia Bed & Breakfast ligger längs vägen som går mot Cabras i den lilla byn Solanas, ca. 1 km från Cabras där man finner matställen, inköpsmöjligheter och caféer. På stället har den vänliga Cecilia renoverat familjens hus och gjort om några rum till turister som vill upptäcka detta okända hörn av Sardinien.

Gemensam terrass och trevlig innergård

Rummen är trevligt möblerade, fint inredda och rymliga. . De flesta har utgång till en smal terrass där man dock inte kan sitta. Det finns en gemensam terrass på andra våningen samt en härlig innergård med trädgårdsmöbler.

Läs mer om Cecilia Bed & Breakfast

Smaka husets vin

I en gammal lada i trädgården har Cecilia inrett en liten restaurang som är öppen för gäster och den lokala befolkningen. Hon står själv för matlagningen och de färska råvarorna levereras direkt till dörren. Vi rekomenderar att man smakar husets vin som görs på den fantastiska druvan Vernaccia. Det är Cecilias man som sköter vinodlingen alldeles i närheten. Är man intresserad av vin kan man få en rundvisning och se var vinen förvaras på stora ekfat. Ett så här gott vitt vin är inte lätt att hitta på andra ställen än Sardinien! Vill man inte äta här så finns det flera matställen i själva Cabras samt en enkel men mycket god pizzeria i själva Solanas.

Traditionell italiensk frukost

Frukosten serveras i restaurangen. Här serveras kaffe och kakor som är en traditionell italiensk frukost, men Cecilia serverar även bröd, cornflakes, frukt, mjölk och ost.

Känn dig som hemma

Detta ställe rekommenderas åt de som vill bo i en hemtrevlig miljö och inte är rädda för att komma i kontakt med ägarna. Observera att vägen vid huset trafikeras av lokaltrafik om dagen men är mycket lugn om kvällen.

Rum eller lägenhet

Du kan välja mellan rum och lägenhet, de kan ligga i olika byggnader. De är alla utrustade med aircondition, eget badrum med toalett och några rum har även TV. Lägenheten har ett pentry.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Cecilia Bed & Breakfast

Läs personliga omdömen av Cecilia Bed & Breakfast som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cecilia Bed & Breakfast. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 15 omdömen från Cecilia Bed & Breakfast

Ett B&B man gärna återvänder till!

Vi reste runt på Sardinien under två veckor och bodde på sex olika ställen men Agriturismo 'Sa Crannaccia var det absolut bästa! Hjärtligt mottagande, fint rum, fantastiskt god middag och en delikat frukost. Om vi någon gång åker tillbaka till Sardinien kommer vi absolut att bo här så att vi får njuta av Cecilias fenomenala matlagning igen! Vill man sola och bada finns underbara stränder en kort bilresa från hotellet.

Läs mer

Bakom fasaden gömde sig en pärla

N¨r vi kom och såg stället utifrån, tyckte vi inte att det såg ut att vara något speciellt särsklit.
Men när vi kom in och befann oss innanför väggarna så var det som att komma till en helt annan värld
Där var den sötaste, gulligast kvinnan Cecilia (hon talade endast italienska), men det gör inget hon pratar hela tiden coh det är oavsett om du förstår eller inte.
Men med tecken och genom att vifta med armarna så kan man absolut konversera med henne utan problem. Eller så bad vide andra gäster om hjälp med att tolka. Ceceilia var inte bara fantastisk utan hon lagade även en helt fantasik god mat- äkta och autentisk sardisk mat som man absolut ska smaka på. Men man ska vara väldigt hungrig då det ärmånga rätter och man vill ju gärna smaka på allt. Ta en promenad i deras trädgård, där de har massor av oliv-, appelsin-, citron- och fruktträd.

Läs mer

Så autentiskt som det kan bli

Fantastiskt besök hos Cecilia och hennes man, njöt av att vara där varje sekund. Fantastisk mat som lagas på stället, och för de få euro det kostar att äta där, får man full valuta för pengarna i form av flera rätter, kaffe, frukt och avec.

Läs mer

Fantastiskt ställe

Vi ankom till ett ställe, där atmosfären, omgivningarna och människorna som bor där, tog emot oss med öppna armar.
Det ligger på landet, men i promenadavstånd till Cabras.
En fantastisk upplevelse, där man får inblick i sardernas liv och kultur.
Klart ett ställe som vi kan rekommendera.
Vi kommer helt klart tillbaka, om vi ska besöka Sardinien igen. :)

Läs mer

En vecka med Cecilia

En härlig vecka med komfort och omsorg i Mammas trädgård på kvällen efter middagen.... vi åt där fyra gånger, överväldigande middag,, förmodligen lite i överdåd, men gott var det.
B&B var nog inte det rätta för oss när det gällde en hel vecka... rummen saknar något.. så som att göra kaffe på morgonen eller på kvällen eller när du känner för det. Vi har tidigare bott i lägenheter med utrustning så att man kan fixa lite när man vill, men detta är B&B och vi är bara ovana... men servicen är hög.. vi har haft kul med Mamma och familjen inkl hund och häst.

Läs mer

Ti amo

Cecilias bed&breakfast var ett fantastisk ställe, hemtrevligt god mat värdparet var helt otroliga.

Läs mer
 
search map