Semesterbostad i Bosa på Sardinien

Vista Saraceno

 
Vista Saraceno är inte tillgänglig i dagsläget
Vista Saraceno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vista Saraceno ligger i den översta bydelen av Bosa, där de smala gatorn är präglade av husens starka färger och "traditionell" grafiti. Det är ca 3 km ned till havet och stranden och bara 1 km från huset ligger stadens centrum med restauranger och caféer samt affärer.

På den lilla gatan finner man ingången till Vista Saraceno trädgård, där man tar sig till husets två lägenheter. Det ska påpekas att ägarna är konstnärer. Han kommer hit då och då - när huset inte är uthyrt - och får inspiration och det kan man se på lägenheterna.

Läs mer om Vista Saraceno

Huset är fördelat på två etager med två lägenheter. Båda lägenheterna har ingång från trädgården och den nedersta lägenheten har även ingång från en liten gata på gatunivå. Bara den översta och största lägenheten har utsikt ut över staden och havet i fjärran, medans båda lägenheterna har tillgång till en utomhus plats i trädgården.

Trerumslägenhet Saraceno nr. 1 med 4 sovplatser:
-Detta är den översta lägenheten i huset och består av kök med utgång till balkong med utsikt, vardagsrum med kamin samt bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng och badrum med WC och dusch. Denna lägenhet är utrustad med tvättmaskin.
Trerumslägenhet Saraceno nr. 2 med 4 sovplatser:
- Detta är den nedre lägenheten i huste och består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med WC och dusch.

Observera att närmaste offentliga parkering är ca. 200 meter bort och några trappsteg från huset. Ni kan komma hit med bil men då gatorn är trånga och smala vill de flesta föredra parkeringen under borgen och gå sista biten.

Dölj texten
 
 
search map