Semesterbostad i Bosa på Sardinien

Veranda Festa

 
Veranda Festa är inte tillgänglig i dagsläget
Veranda Festa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Veranda Festa ligger i den gamla stadsdelen i Bosa, högt beläget men nedanför borgen Malaspina. För att komma till inköpsmöjligheter och matställe ska man ta några trappor ner, men samtidigt för läget att man har den bästa utsikten över staden och havet. Huset har dessutom en övertäckt terrass med fin utsikt mot havet.

Huset är högt och smalt vilket faktiskt är ganska typiskt för en bostad på Sardinien. Man ska därför vara förbered på en del trappor. Invändigt är där ingen speciell charm eller comfort. Möbleringen är spartansk och det finns inga direkta faciliteter. Köket har dock fyra kokplattor och ugn samt den nämnda terrassen med fin utsikt.

Läs mer om Veranda Festa

Hus med 5 sovplatser:
- Huset är fördelat på 4 våningar. På första våningen finns det ett litet uppehållsrum samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. På tredje våningen finns det ett sovrum med våningssäng samt enkelsäng. På fjärde våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå samt utgång till den övertäckta terrassen.

Dölj texten
 
 
search map