Semesterbostad i Bosa på Sardinien

Terrazza Fettina

 
Terrazza Fettina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Fettina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Fettina ligger i den övre delen av centrum nära borgen Malaspina. Den är placerad mellan andra liknande hus längs gatan Via Ultima Costa.

Huset är fördelat på tre våningar och har en takterrass på ca. 9 m² med fin utsikt över hela staden och havet i fjärran. Terrassen är möblerad med stolar, bord och parasoll. Detta är en perfekt plats för avkoppling men vill man äta på terrassen så ska man veta att trappan upp är ganska brant.

Läs mer om Terrazza Fettina

Lägenheten är enkelt inredd men mysig. Man ska dock inte leta efter mer moderna faciliteter då det inte finns TV (skönt nog säger de flesta), tvättmaskin eller aircondition.

Hus med 4 sovplatser:
Huset är fördelat på tre våningar på ca. 30 m² vardera. Ingången sker direkt från gatan på husets mellan våning som består av entré och sovrum med två enkelsängar som blickar över gatan Via Serravalle. En trappa leder upp och ner till de övriga våningarna. Den nedre våningen består av ett sovrum med dubbelsäng som också blivkar över gatan Via Serravalle. På denna våning finns det även ett badrum med toalett och badkar. Den övre våningen består av ett litet rum med matbord och kök med 4 kokplattor samt ugn. En trappa på 15 steg leder upp till terrassen.

Dölj texten
 
 
search map