Omdömen från Residenza Sole Mar

Stranden
 
Residenza Sole Mar är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Sole Mar är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residenza Sole Mar

Läs personliga omdömen av Residenza Sole Mar som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residenza Sole Mar. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Inte vad vi förväntade oss

Lägenheten är snarare 2-stjärnig, än 3-stjärnig. Den är liten (inredd lite som ett mobilt hem), och man ska inte förvänta sig någon privacy - det är inga väggar mellan din och din grannes terrass. Stranden är inte Sardiniens bästa, och det är nästan alltid överfyllt med folk - säkert för att den är lättillgänglig. De närliggande diskoteken stör om natten.

MEN:
Vid solnedgången får man den vackraste utsikten. Gå till tornet, eller sitt på en av en av de stora stenarna - man blir aldrig trött på det!
Eftersom lägenheterna ligger direkt på stranden, är det som att man har en jättelekplats precis framför huset, och det är en stor hit för barnen.

Rekommendationer till andra gäster

Alghero ligger endast en timmes biltur bort, den är vacker och där råder en trevlig stämning. Kuststräckan mellan Bosa och Alghero är väldigt vacker, så ta den istället för motorvägen. Det finnsflera vackra stränder mellan Bosa Alghero och norr om Alghero.
Prova också stränderna i Stintino - de är världens bästa!

Residenza Sole Mar
Rent och fint, Rent och fint

Det är lite svårt att hålla golven rena. Då lägenheterna ligger direkt på stranden, är det alltid sand på golvet. Duschkabinernas avlopp fungerade heller inte.
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Även om hon endast talar italienska, gör hon sitt bästa för att hjälpa.
Placering, Placering

Det finns inte så mycket att uppleva i området.
 
Själva boendet på Residenza Sole Mar
Trerumslägenhet med 4 sovplatser - mot havet

Det mesta fungerar bra. Vi njöt trots allt.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Elisabeth med familj från Alingsås i Sverige bodde på Residenza Sole Mar i Bosa från den 21. till den 28. augusti 2012.

Våran resa var över förväntan, ett fantastiskt semesterhus i en otroligt fin miljö, vad kan man mer önska än en strand och ett blått hav utanför sin altan! Våran husvärdinna var så vänlig och trots flygförsening vid ankomst mitt i natten en timma efter avtalad tid var vi väntade med öppen dörr, och blev varmt mottagna, så härligt!
Bosa var en liten stad som bjöd på en mindre turistisk miljö, men så genuin, här fanns det en stor välsorterad Supermercado där vi inhandlade det mesta, eftersom vi åt dom flesta måltiderna i vårat strandhus. Vi gjorde utflykt norrut till Stintino som var en fantastiskt fin plats, men alltför exploaterat i våran smak, så vi återvände på den så vackra vägen som gick mellan Alghero och Bosa och njöt verkligen av allt det vackra!
Vi gjorde en resa även söderut till provinsen Oristano där vi badade på en helt otroligt häftig strand med Quartz, små små stenar som utgjorde stranden, därefter besökte vi en agriturisimo där vi blev mottagna på det typiska Italienska härliga sättet, vi blev serverade en genuin Italiensk måltid som bestod utav gårdens egna produkter, det bestod utav Pasta med svamp, fisk i tre olika former, kött i två varianter, grönsaker, mandelkakor frukt, espresso och en hel del av gårdens underbara Vin och underbara Fikon! Vi var helt lyriska av den underbara gästfrihet som bjöds på när vi ”bara” dök upp för att ”kolla in vad en agriturisimo var för något” det kan verkligen rekommenderas, vi upplevde det verkligt genuina det Italienska köket!
Vill verkligen tacka In-Italia för ett superfint boende och vi kommer att återvända, var så säkra på det!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Pernille og familie fra Danmark boede på Residenza Sole Mar i Bosa

Vi var två vuxna och två små barn. Flög till Alghero och tog taxi till Bosa, kostar 75-80 €. Lägenheten var inte så stor, men praktiskt inredda och allt fungerade bra. Den kvinna som välkomnade oss var mycket vänliga och hjälpsamma och körde oss att köpa flera gånger när vi inte ens hade en hyrd bil. Det finns också mindre livsmedelsbutik bara 100 meter från lägenheten. Platsen på stranden var verkligen trevligt för små barn, men var annars Bosa Marina inte så intressant / charmig och bestod främst av mediokra pizza restauranger, kaffe och glassbarer . Bosa stad, dock var mysigt och prisvärt gångavstånd , alternativt kan du ta ett litet tåg för € 2. En bra och mysig restaurang i Bosa var Mannu, där insatsen är var ganska långsam.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Hej Marcus, Vår resa gick utmärkt! Allt klaffade bra och våra förväntningar infriades. Bosa var mkt trevligt och passade våra önskemål perfekt. Bosa var pittoreskt och inte så turistigt men staden hade lite genuin karaktär. Fin strand i Bosa Marina med ett okomplicerat och fräscht boende på stranden gjorde tillvaron mycket behaglig för oss som reste med tre barn i åldrarna 3-8. Behövde man ta en paus från solen var det bara gå 50 meter och krypa in under taket på terrassen eller vila en stund i den luftkonditionerade lägenheten. Utbudet av restauranger kanske inte var så stort men det gjorde inte så mycket eftersom det var enkelt att laga maten själv. Närheten till Alghero och flyget (en dryg timma med bil) hem var också toppen då vi kunde utnyttja hela hemresedagen fram till 17:00 då vi tog sista doppet. Vi var hemma strax efter midnatt i Täby. Tröttnar man på sandstranden i Bosa Marina finns det många närliggande både klipp- och sandstränder som man når med bil längs den natursköna och dramatiska kustremsan. Den lokala befolkningen var trevlig och serviceminded. Vår gas till spisen tog slut vilket fixades snabbt. Vi är också mycket nöjda med servicen från In-Italia. Den har varit toppklass från början till slut. Fortsätt så!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Gudrun med familj från Åby i Sverige bodde på Residenza Sole Mar i Bosa från den 7. till den 14. juni 2009.

Vi har haft en underbar resa. Trevligt bemötande från hyresvärden med en välkomstpresent och en souvenir gåva vid avresa, mycket trevligt.Boendet kunde inte varit bättre, rent och fräscht med underbart läge.Staden Bosa var precis som ni beskrivit på hemsidan.
Sardinien var fantastiskt vackert och vi hittade en mindre strand som var precis som i reklamannonser. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka men då kanske till en annan del av Sardinien så vi får se mer av ön. Det svåra var att göra sig förstådd och förstå, engelska fungerade inte så bra. Vi var ju förvarnade och hade införskaffat en liten handbok om Italien och italienska, utan den hade det varit svårt! Vi blev inte imponerade av det italienska köket, levde mest på pizza och pasta Men vi har alltså haft en underbart lyckad resa och sitter nu och ser på kort och längtar till nästa gång. Er hemsida med tips och råd var till stor hjälp. Vi är så nöjda!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map