Semesterbostad i Bosa på Sardinien

Residenza Sole Mar

Stranden
 
Residenza Sole Mar är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Sole Mar är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När du och dina barn håller semester ut till den praktfulla sandstranden i Bosa Marina är det inte bara havet, men också restauranger, caféer och inköpsmöjligheter som ligger precis i närheten. Vill man in till Bosas stämningsfulla centrum tar det endast 20 minuter att gå längs floden Temo.

Fin placering för barnfamiljer

Lägenheterna ligger praktiskt tagit på själva stranden och har alla en liten möblerad terrass. Man kan alltså sitta och njuta av de varma sommardagarna och kvällarna på sin egen terrass ut till havet medan barnen bygger sandslott på stranden.

Läs mer om Residenza Sole Mar

Enkla semesterlägenheter på stranden

Lägenheterna är fint men enkelt inredda och består av litet uppehållsrum med kokvrå, sovrum med våningssäng, sovrum med dubbelsäng (eller två enkelsängar), badrum med toalett och dusch samt liten terrass med trädgårdsmöbler. Alla lägenheter är utrustade med TV, aircondition (mot betalning) samt en parasoll och två solstolar. Lägenheter av typ A och B är dessutom utrustade med tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheterna är på ca. 30 m² och ligger alla på markplan. Det finns totalt 7 lägenheter varav 5 vänder direkt ut mot havet (typ A och C) och 2 vänder mot grannbyggnaden (Typ B).

Dölj texten
 
 
search map