Semesterbostad i Bosa på Sardinien

Residenza Sole Mar

Stranden
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du och dina barn håller semester ut till den praktfulla sandstranden i Bosa Marina är det inte bara havet, men också restauranger, caféer och inköpsmöjligheter som ligger precis i närheten. Vill man in till Bosas stämningsfulla centrum tar det endast 20 minuter att gå längs floden Temo.

Fin placering för barnfamiljer

Lägenheterna ligger praktiskt tagit på själva stranden och har alla en liten möblerad terrass. Man kan alltså sitta och njuta av de varma sommardagarna och kvällarna på sin egen terrass ut till havet medan barnen bygger sandslott på stranden.

Läs mer om Residenza Sole Mar

Enkla semesterlägenheter på stranden

Lägenheterna är fint men enkelt inredda och består av litet uppehållsrum med kokvrå, sovrum med våningssäng, sovrum med dubbelsäng (eller två enkelsängar), badrum med toalett och dusch samt liten terrass med trädgårdsmöbler. Alla lägenheter är utrustade med TV, aircondition (mot betalning) samt en parasoll och två solstolar. Lägenheter av typ A och B är dessutom utrustade med tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheterna är på ca. 30 m² och ligger alla på markplan. Det finns totalt 7 lägenheter varav 5 vänder direkt ut mot havet (typ A och C) och 2 vänder mot grannbyggnaden (Typ B).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map