Semesterbostad i Bosa på Sardinien

Le Posadas

 
Le Posadas är inte tillgänglig i dagsläget
Le Posadas är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheterna har alla sina fördelar - några vänder ut mot floden Temo, andra har aircondition och några har panoramisk terrass. Det finns alltså säkert en lägenhet som passar dig.

Fina lägenheter i genuin stadsmiljö

Le Posadas är en rad lägenheter som är alla olika inredda men har alla centralt läge och en traditionell stil. Lägenheterna är rymliga och kan rymma två vuxna med två eller flera barn men vi rekomenderar boendet till vuxna pga. stadens utbud och på grund av avståndet till aktiviteter för barn (vi tänker på stranden och havet - 3 km). Bokar man boende under de kallare årstiderna rekomenderar vi att man väljer lägenhet med kombinerad aircondition/värmeanläggning för en skönare vistelse, då alla lägenheter inte har aircondition och värmeanläggning. En kombinerad aircondition/värmeanläggningen värmer bättre än den allmänna elvärmaren.

Läs mer om Le Posadas

Lägenheterna på Le Posadas

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (5:e vån. med terrass)

Denna lägenhet ligger längs floden Temo på femte våningen i ett palats från 1700-talet som blev nyrenoverat 2004. Palatset ligger strax ovanför den antika bro som går över floden. Lägenheten består av ett allrum med kök (4 kokplattor, kylskåp och vattenkokare) och matbord samt dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch samt en terrass på m16 ². Lägenheten vänder mot söder.

Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser

Denna typ av lägenheter ligger antingen på 2:a eller 3:e våningen på gatan Via Santa Croce eller på 3:e våningen på Corso Vittorio Emanuele i palats som härstammar från 1700-talet men nyrenoverat 2004. Lägenheterna vänder alla mot norr och består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, kylskåp och vattenkokare) och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser (med utsikt över floden Temo)

Denna typ av lägenheter ligger längs Temofloden ovanför den antika bron och vänder alla mot söder. De ligger antingen på andra eller tredje våningen i ett palats från 1700-talet som blev nyrenoverat 2004, och har alla utsikt över floden. De består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, kylskåp och vattenkokare) och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Alla har TV.

Trerumshus med 4-6 sovplatser (med aircondition)

Detta hus vänder mot söder och ligger i stadens centrum i ett palats från 1600-talet som blev nyrenoverat 2003. Huset är fördelat på tre våningar och är utrustat med aircondition i alla rum, tvättmaskin och TV. På andra våningen finns ett rustikt rum med kokvrå (4 kokplattor, kylskåp och microvågsugn) och dubbel bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. På tredje våningen finns det två sovrum med två sovplatser i varje.

Trerumslägenhet med 4-6 sovplatser (3:e vån. med aircondition och balkong)

Denna lägenhet ligger på tredje våningen i en byggnad från 1800-talet på stadens centrala torg Piazza 4 Novembre. Lägenheten blev nyrenoverad 2004 och är utrustad med aircondition i alla rum, TV, stereo med radio och CD samt diskmaskin. Lägenheten vänder mot söder och består av upehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin) samt utgång till en balkong och ett stort loft med dubbel bäddsoffa, två sovrum med två sovplatser i varje varav ett med balkong samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map