Omdömen från Le Palme Rooms

 
Le Palme Rooms är inte tillgänglig i dagsläget
Le Palme Rooms är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Palme Rooms

Läs personliga omdömen av Le Palme Rooms som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Palme Rooms. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Björn och fru från Bromma i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 2. till den 4. augusti 2007.

Tack det har varit jättebra och alla bokningar har fungerat perfekt så det blir säkert Sardinien ett flertal gånger till !

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Nils med familj från Jönköping i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 14. till den 17. juli 2007.

Vi (två vuxna och en tonåring) tillbringade sammanlagt 14 dagar på Sardinien varav 3 nätter på Albergo Diffuso Corte Fiorita i Bosa och 4 nätter på Cecilias Bed and Breakfast i Solanas. Corte Fiorita i Bosa ligger mitt i centro storico dvs. den gamla stan och ger ett unikt tillfälle att få bo mitt i en levande italiensk stadsmiljö opåverkad(ja relativt iallafall ) av tiden.Corte Fiorita var ett fräscht och bra boende med rejält rum för tre personer , högt upp i huset med en liten fransk balkong med utsikt över borgen Malaspina. Bra frukost serverades i lokalen på bottenvåningen i grannuppgången. På kvällen strosade man ibland de bilfria,smala, labyrintiska gränderna, vi passerade människorna som satt på stolar utanför ytterdörren och sökte kvällssvalkan ,småpratande med grannen från dörren bredvid.Utanför fönstren hängde tvätten på linor,lite som i "Lady och Lufsen " fast på riktigt. Bosa är som andra redan skrivit inget hålligångställe, men charmerande som stad och utmärkt för den som söker lite genuin sardisk/italiensk miljö och samtidigt relativ närhet till havet och bad. Så av ovanstående förstår ni att vi var mycket nöjda med våra val ur ert reseprogram. Vi är lite Italienfrälsta och har rest runt lite grann på egenhand i olika delar av landet. Nästa resmål blir nog Marché, så det vore kul om ni kunde rekomendera oss något riktigt bra boende i detta landskap.Aktuellt i programmet eller sånt som är på väg in.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Lucas med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 28. juni till den 5. juli 2007.

Staden var verkligen pittoreskt mysig. Kanske inget för varken barn familjer eller för den festsugna.Nära till en stor badstrand (Bosa Marina) och bara några kilometer till lite mindre, smått undangömda mysiga badstränder.En underbar miljö bäddar in staden. Boendet var toppen. Nära till floden och till alla restauranger. Personalen på hotellet var trevlig samt pratade både tyska och engelska. Något som kan vara till hjälp vid eventuella tips och frågor. Boka bord på någon av de två närliggande Agritourismona (Farm house), för att få en riktig härlig italiensk matupplevelse, där ingredienserna i maten till största del är odlade på den egna gården.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lena och Tomas från Nykvarn i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 19. till den 23. juni 2007.

Tack för att ni frågar.

Var staden och området trevligt?
- Vi tyckte det var mycket trevligt, genuint.

Har boendet levt upp till era förväntningar?
- Bra service. Otroligt prisvärt boende, nyrenoverat rum m badrum.

Har ni tips till nästkommande?
- Inget partajställe, bra för avkoppling och bad. Man bör ha bil för att ta sig till stranden och för att komma utanför stan. Skönt att bara sitta på en bänk eller på ett café och titta på lokalbefolkningen och gatulivet. Finns en esplanad/allé med ljuvlig skugga.

Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss?
- Gatorna i gamla delen av stan är inget för barnvagnar med små hjul. Trots nyrenoverat boende märktes en tydligt fuktlukt (gammal källare)i trapphuset. Mycket pittoreskt, genuint område delvis förfallet. Bra för barnfamiljer och personer som behöver koppla av i en vänlig avstressande miljö. Maten en besvikelse då mycket på caféerna var förhållandevis dyrt och halvfabrikat. Största besvikelsen/förvåningen var bristen på brödkultur. Antipastin, ost, skaldjur på restaurangerna vi besökte (2 st) var mycket bra, så också vinerna. På flyget hem fick vi tips om att maten var bra på agriturismo-gårdarna. En härlig kortsemester blev det. Tack för bra hjälp med boende och bil. Servicen fungerade utmärkt. Maggiore hade ingen kö när vi skulle lämna tillbaka bilen, Hertz och Avis hade meterlånga. Vi återkommer säkert till In-Italia för besök av andra platser i Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map