Omdömen från Le Palme Rooms

 
Le Palme Rooms är inte tillgänglig i dagsläget
Le Palme Rooms är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Palme Rooms

Läs personliga omdömen av Le Palme Rooms som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Palme Rooms. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gunilla och man från VÄLLINGBY i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 21. till den 23. september 2009. Innan dess hade man bott på Hotel Arathena i San Pantaleo samt Su Gologone i Oliena.

Hej Marcus! Vi är jättenöjda med resan och dina hotellrekommendationer passade oss utmärkt. Vi hade en fantastisk resa på alla sätt och vis och speciellt med In Italia och din hjälp med hotellbokningarna. Det är andra gången vi bokar via er och är precis lika nöjda denhär gången. Vi lär höras fler gånger. Boendet var verkligen utmärkt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Stig med fru och vänner från Kalmar i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 1. till den 3. juli 2009.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Sardinien . Att förboka två nätter via er var bra Rummen var mycket fina och sevicen likaså. God och riklig frukost på hotellet. Staden Bosa var vacker och intressant att ströva omkring i . Vi fick tips om små sträder utanför Bosa som vi åkte till. Servicen kring beställningen från In Italias sida var utmärkt . Via mail fick vi all information som vi behövde och våra frågor besvarades snabbt och på ett trevligt sätt . Det kändes tryggt att använda sig utav er som förmedlare av boendet .
Vi tvekar inte att anlita er framöver. Stort tack !

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Pia och Björn från Åstorp i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 2. till den 4. oktober 2008.

Allt var toppen.Vi bodde på El Faro,vilket var toppen!Cecilias Bed and Breakfast var också en upplevelse,vi hade två väldigt trevliga kvällar hos henne.
Vi är väldigt nöjda med vår resa och kommer säkert att återkomma.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Peter med sällskap från Västerås i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 8. till den 10. maj 2008.

Resan gick bra allting fungerade som förväntat. Vi var ett ganska stort sällskap sex vuxna och fyra barn. Väldigt trevligt boende hos Cecilia Bed&Breakfast. Jag har rekommenderat flera vänner att vända sig till er för sin nästa Italienresa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
Marianne och Gösta från Norrtälje i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 13. till den 15. mars 2008.

Resan var mycket trevlig. Mycket vackert. Bosa en härlig gammal stad. Hotellet i ett perfekt läge precis vid floden. Allt ok Marianne Colliander

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Lisbeth och man från Leksand i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 29. december till den 3. januari 2008.

Bosa var en jättemysig liten stad. Rekommenderar att man hyr bil och tar sig runt i områdena intill. Fina serpentinvägar och varierande natur och vacker utsikt. Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja över förväntan. Mycket trevligt rum. Har ni tips till nästkommande? Ja om man skall bo i gamla staden skall man inte vara mörkrädd eller ha svårt för att gå på ojämt underlag, kullersten. De hade rum även mera lättåtkomliga. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Servicen var väldigt bra på hotellet och rummen mycket trevligt inredda. Människorna i området var mycket trevliga.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Anne och Rolf från Kalmar i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 27. december till den 1. januari 2008.

Nyår i Bosa var en upplevelse. Staden var otroligt charmig, vänliga och tillmötesgående människor samt oerhört god mat. Vi rekommenderar Ravioli ricotta Sardegna på Trattoria Sa Sassa. Vi hade skönt väder med mycket sol och 15-16 grader varmt (vi tyckte det var jättevarmt, italienarna frös och hade jackorna på). Boendet på La Corte Fiorita passade oss perfekt, lugnt, bra service och provsmakning av Malvasia. Vi handlade prosciutto, bröd, vin och pecorino i livsmedelsaffären och tog med till stranden och njöt av vår lunch i solen. På sommaren är nog inte Bosa bästa valet att bo, hellre precis norr om Alghero där man har en vidsträckt bukt med härlig sandstrand. Bosa kändes verklilgen äkta Sardinien/Italien där man inte anpassar sig till turism, vi var en del av den italienska vardagen. Buon Anno hälsar Anne och Rolf

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Robert och hans son Olle från Stockholm i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 29. november till den 1. december 2007.

Bosa var underbart. Bra hotell och bra mat (dock dyr). Mycket trevligt hotell med trevliga och serviceinriktad ägare. Min son Olle (6år) gav guldstjärna för frukosten på rummet. Jättebra hjälp av Er och av dig. Tack.

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
Agneta med familj från Stockholm i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 13. till den 17. november 2007.

Tack för mejlet! Klart man kan beskriva lite kortfattat vad man tyckte om upplevelsen. Bosa och området kring Bosa är vackert och omsidigt. Otroligt fina vägar, vilket gjorde det smidigt att köra i det något bergiga och kurviga terrängen. När man väl har förstått hur skyltningen fungerar va det inte speciellt svårt att hitta. Att hyra bil, framförallt under lågsäsong är nästan ett måste, så jag tackar er för det tipset. Eftersom inte mycket är öppet under lågsäsong så är det roligare att köra runt och utforska ön. Människorna var otroligt trevliga. Boendet var helt klart över förväntan, La Corte Fiorita är otroligt fräscht och erbjöd en bra service. Den delen av Sardinien var intressant för det kändes som om allt höll på att rustas upp. Bosa är ett bra exampel på en liten stad som håller på att rustas upp och fräshas till för det va en blandning av nymålade hus och förfallna hus. Det som kan vara bra inför resan är att det verkar bara finnas en bank, Bank of Sardinia, som enbart tar MasterCard och Visa, så har man bara PIN-kod till ett American Express kort så blir det svårt att ta ut kontanter. Annars så tar de flesta restauranger American Express. Vad som också kan vara bra att veta är att när man handlar och ska betala med Visa/MasterCard el American Express så bör man komma ihåg sin PIN-kod. I Sverige har vi ju ett val att antingen ha PIN-kod eller visa legitimation till kassören för att sedan signera kvittot, på Sardinien är inte detta vanligt, där är det mest uteslutande PIN-kod som krävs.
Vi är mycket nöjda med vår resa till Sardninien och tackar er för all information och hjälp vi fick inför resan. Det var nog inte sista gången vi besökte ön eller fiskar information från er .

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
C-G med sällskap från Västerås i Sverige bodde på Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa från den 15. till den 18. september 2007.

Hej och tack för frågan! Vi uppskattade Sardinien. Fint väder hela veckan, bilen var alldeles utmärkt, vouchers etc fungerade, vägbeskrivningar var ok. Åker vi tillbaka så tror jag vi satsar mera på östra och norra kusten, hört om Cala Gonone, Maddalena-öarna m fl ställen. Bosa och Cabras var dock befriande fritt från "flashighet" - man fick verkligen en genuin känsla av italiensk vardag så här i septembers eftersäsong. Kusten är ju vacker, inlandet upplevde vi inte så spännande, ganska kalt och sönderbränt. Hotellet Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa var bra. Trevlig personal som tipsade om stränder och restauranter. Vi tog bilen på mornarna och tog morgondopp ute vid Lido, men åkte sedan lite norrut till bra stränder med lite folk. Mvh C-G

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map