Hotell i Bosa på Sardinien

Le Palme Rooms

 
Le Palme Rooms är inte tillgänglig i dagsläget
Le Palme Rooms är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Corte Fiorita ligger i centrum av den charmiga och mysiga staden Bosa. Hotellet är "diffust", dvs. rummen ligger spridda i staden men dock endast fördelade på två byggnader varav den ena ligger längs med floden Temo (Le Palme) och den andra (I Gerani) i en av stadens små gator nära huvudbyggnaden.

På Le Palme som ligger i en byggnad från 1700-talet finner man reception, bar och frukostrestaurang. Några rum har utsikt över floden och de små båtarna. Observera att dessa rum även vänder ut mot en av huvudvägarna i staden som kan störa något i rusningstrafiken då de 8000 invånarna ska till och från sina arbete.

Läs mer om Le Palme Rooms

I Gerani ligger mer gömt inne i stadens hjärta och här ska man bo om man önskar lugn och ro. Rummen är håller samma fina standard som på Le Palme men för att äta frukost och check-in / ut i receptionen ska man gå till huvudbyggnaden.

Rummen har alla nyligen blivit renoverade men man har lagt vikt vid att behålla den gamla stilen. Varje rum har sin charm men gemensamt för alla är faciliteterna som består av aircondition, satelit-TV samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Vissa rum har en kokvrå som kan nyttjas mot betalning av tillägg.

Läs om rummen på Le Palme Rooms

Dölj texten
 
 
search map