Omdömen från Hotel Palazzo Sa Pischedda

 
Hotel Palazzo Sa Pischedda är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Palazzo Sa Pischedda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Palazzo Sa Pischedda

Läs personliga omdömen av Hotel Palazzo Sa Pischedda som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Palazzo Sa Pischedda. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Inget att anmärka på

Jag - kvinna - skulle gärna velat ha en tunnare filt/täcke och inte bara ett lakan, då det blev ganska kyligt på natten när AC-n var på eller balkongdörren öppen.

Hotel Palazzo Sa Pischedda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Palazzo Sa Pischedda
Dubbelrum med panoramisk terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Palazzo Sa Pischedda

Hotel Palazzo Sa Pischedda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Palazzo Sa Pischedda
Dubbelrum med panoramisk terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Palazzo Sa Pischedda

Hotel Palazzo Sa Pischedda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Palazzo Sa Pischedda
Dubbelrum superior med panoramisk utsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Palazzo Sa Pischedda

Perfekt läge om man vill bo nära gamla stan.
Personalen var jätte trevlig.

Hotel Palazzo Sa Pischedda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Palazzo Sa Pischedda
Dubbelrum med panoramisk terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Palazzo Sa Pischedda

Hotel Palazzo Sa Pischedda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Palazzo Sa Pischedda
Dubbelrum med panoramisk terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Peter och fru från Bengtsfors i Sverige bodde på Hotel Sa Pischedda i Bosa från den 25. till den 28. augusti 2010. Innan dess hade de bott på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa.

Resan gick bra och vi var mycket nöjda med Sardinien som resemål. Framförallt var det näst intill rena Karibienstränder och turkosblått vatten på endast ca 3 tim flygresa från Sverige.

I Bosa bode vi på ett fint Hotell med bra standard. Maten på Hotellets restaurang var fantastiskt god på alla de sett, men lite för dyrt i bland!!! Mitt tips till andra är att välja boenden nära stränder, då det kan vara skönt och avkopplande att gå ner till havet med sandaler och en liten väska med badkläder,framförallt barnfamiljer. Och de dagar man väljer att åka lite längre bort för att sola och bada får vara ok att ta bilen. Att det är dyrt både på restauranger, supermarket, hyra av solstollar,osv var helt klart en större överaskning än förväntat. Det var överpriser och rena rånet i vissa fall. Att planera och se över sin resbudget flera gånger är inte på något sett fel.
Mötet med lokalbefolkningen gick mkt bra, gästvänliga och tillmötesgående de gånger vi behövde hjälp.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo I Vigneti

Olmedo, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map