Hotell i Bosa på Sardinien

Hotel Palazzo Sa Pischedda

 
Hotel Palazzo Sa Pischedda är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Palazzo Sa Pischedda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta stämningsfulla hotell ligger med kort gångavstånd till Bosa, endast ett stenkast från stadens fina "flodpromenad" och bron Ponte Vecchio som går över floden Temo. Hotellet ligger dessutom endast 1 km från den sköna stranden i Bosa Marina.

Restaurang med spännande meny

Det är ett av stadens äldsta hotell och grundades 1896 men nyrenoverades vintern 2007/2008. Här finner man massor av stämning och med goda möjligheter för en god måltid på hotellets restaurang, där man kan njuta av lokala rätter, pizza och ett glas vin. Frukosten som serveras i hotellets restaurang är rik och består bl.a. av bröd, pålägg, juice och frukt. På hotellet finns det även reception och bar. Den offentliga parkering ligger på kort gångavstånd från hotellet.

Läs mer om Hotel Palazzo Sa Pischedda

Välja mellan flera rumstyper

Man kan välja mellan diverse rumstyper: standard (med plats för 2-4 pers.), rum med veranda (med plats för max 3 pers.) samt rum med panoramisk terrass (max 2 pers.). Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map