Semesterbostad i Bosa på Sardinien

Casa Ultima Costa

 
Casa Ultima Costa är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Ultima Costa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Ultima Costa ligger i Bosas översta och mest autentiska del, var husen är målade med de karaktäristiska starka färgerna och stämningen är mer folklig. Du kan komma hit i bil med då gatorna är smala föredrar og de flesta att parkera under slottet och gå de sista stegen ner till huset.

Det är ca. 3 km till havet och 1 km till stadens centrum, var du finner ett gott utbud av matställen och caféer samt inköpsmöjligheter. Närmaste offentliga parkeringsplats ligger bara ca. 200 meter bort och några trapppsteg från huset.

Läs mer om Casa Ultima Costa

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (första / andra våningen):
Detta gamla fiskehus är fördelat på två våningar och är enkelt inredda. Man träder in genom dörren och kommer in i sovrummet, som ligger på första våningen. På denna våning finns även badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till andra våningen, var det finns ett rymligt rum med bäddsoffa och kokvrå med mikrovågsugn samt tvättmaskin. Uppmärksamma att det inte finns dörr mellan första och andra våningen.

Huset rekommenderas till de resande, som räknar med att vara en del ute i byn, på utflykt eller på stranden, då de inte har egen terass eller trädgård.

Dölj texten
 
 
search map